Sterk in service

OQ Value is een no-nonsense organisatie die landelijk opereert maar zich tegelijkertijd heel dicht bij haar klanten voelt staan. Daarom hechten we veel belang aan een uitstekende service, ook bij u in de buurt. Zo heeft u bij ons altijd direct uw eigen contactpersoon aan de lijn. Een vertrouwd ‘gezicht’ die u snel helpt met uw vragen en bestellingen. Brandstoffen en smeeroliën vandaag besteld, morgen in huis. En bij spoed zelfs dezelfde dag nog!

Maar u kunt ook vertrouwen op de deskundigheid van onze buitendienstadviseurs. Zij bezoeken u regelmatig om de nieuwste ontwikkelingen in de markt met u door te spreken en te adviseren. Want met u meedenken, is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij vragen door naar wat ú echt belangrijk vindt. En zoeken continu naar raakvlakken om u het beste advies te kunnen geven hoe zaken sneller en efficiënter kunnen. Over onderhoudskosten maar ook over uw bedrijfszekerheid.

Heeft u toch vragen of wilt u feedback geven over onze service? Bezoek dan onze feedbackpagina. En als u vragen heeft over retouren of wilt u iets retourneren, kunt u terecht op onze retourpagina. Wij helpen u graag verder met al uw zendingen.

 

Shell LubeMatch

Shell Lubematch vindt snel een eenvoudig het juiste smeeradvies voor uw machine, auto, vrachtwagen, tractor of motorfiets
Shell Lubematch

Shell LubeAnalyst

Shell LubeAnalyst is het instrument voor bemonstering van olie. Met dit instrument vergroten wij de productie zekerheid van uw machines. Door het trendmatig analyseren van gebruikte smeerolie wordt informatie verkregen over de toestand van zowel de machine (slijtage trend) als de olie. Door deze informatie te combineren onze kennis en ervaring worden dure schades voorkomen en intervallen geoptimaliseerd. https://www.shell-lubeanalyst.shell.com

 

Jaarlijkse tankinspectie

In Nederland moeten tankinstallaties (staal en kunststof) die gebruikt worden voor brandstofopslag jaarlijks worden geïnspecteerd. OQ Value verzorgt deze verplichte jaarlijkse tankinspectie van bovengrondse tankinstallaties voor steeds meer bedrijven. Hierbij is het doel om onze klanten maximaal te ontzorgen, zodat zij zich op hun core business kunnen focussen.

Tijdens deze inspectie wordt de staat van uw tankinstallatie getoetst aan de meest recente regelgeving en gecontroleerd op de aanwezigheid van het certificaat en de verplichte appendages, de toegankelijk en veiligheid van de installatie en het leidingwerk. Tevens vindt er controle op water/sludge, brandstof en lekbewaking plaats. En na afloop van de tankinspectie ontvangt u een inspectierapport met daarin onze bevindingen en aanbevelingen.

Wilt u meer informatie over de jaarlijkse tankinspectie en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze Accountmanagers. Wij helpen u graag!