Automotive

OQ value is een officieel distributeur van Shell smeermiddelen en brandstoffen. Wij leveren brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten in Nederland. Hierdoor kunnen wij inspelen op nagenoeg alle wensen van onze klanten. In de automotive sector bieden wij een aantal complete garageconcepten aan, inclusief hoogwaardige smeeroliën, transmissievloeistoffen, koelvloeistoffen en vetten, maar uiteraard ook brandstoffen (inclusief synthetische brandstoffen) en AdBlue. Daarnaast kunt u ook voor zakelijke tankpassen van zowel OQ value als Shell bij ons terecht.

Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Sas van Gent, Tiel en Lichtenvoorde, bedienen we zakelijke klanten door heel Nederland. Wij bieden een 24/7/365 service en onze accountmanagers en binnendienstcollega’s zijn u graag van dienst op het gebied van productadvies, smeerschema’s, onderhoud en producteigenschappen.

Ook wat betreft logistiek bieden wij een landelijke dekking. Vanuit ons magazijn en met een wagenpark bestaande uit 15 vrachtwagens, zorgen wij ervoor dat onze producten snel en in goede staat op de plaats van bestemming zijn.