Helix Ultra Racing 10W-60

Helix_Ultra_racing.jpg

Shell Helix Ultra Racing 10W-60 is een volsynthetische motorolie voor wedstrijdomstandigheden.

 

Shell Helix Ultra Racing 10W-60 kan worden toegepast in motoren van personenwagens waarmee wedstrijden worden gereden of die worden gebruikt in omstandigheden waarbij de hoogste prestaties worden gevraagd.

Shell Helix Ultra Racing 10W-60
• biedt ultieme motorbescherming
• verzekert de hoogste motorprestaties
• gebaseerd op exclusieve Shell technologie en Formule 1 ervaring
• wereldwijd bewezen op racecircuits
• aanbevolen door Ferrari
EIGENSCHAPPEN
Exclusieve Shell motorolietechnologie en tientallen jaren wereldwijde ervaring in Formule 1 races liggen ten grondslag aan Shell Helix Ultra Racing 10W-60. Deze olie is ontwikkeld, getest en bewezen onder de meest extreme rij-omstandigheden, met name in races.
 
Shell Helix Ultra Racing 10W-60 kent een hogemate van bescherming tegen slijtage en een bijzondergunstig vloeibaarheidgedrag over een breedtemperatuurbereik.
 
Effectieve dispergerende dopeszorgen voor een uiterst fijne verdeling van verbrandingsrestenen roet- en vuildeeltjes. Tezamen met de bijzonder hoge weerstand tegen veroudering van de olie wordt daardoor de vorming van afzettingen opzuigers en kleppen of drab voorkomen, de motor blijft dan ook ongekend schoon. De zeer geringe neiging tot verdampen van de zorgvuldig geselecteerde synthetische basisoliën verzekert een uiterst laag olieverbruik.
 
Shell Helix Ultra Racing 10W-60 overtreft de eisen van alle belangrijke motorfabrikanten ruimschoots, en wordt als enige motorolie door Ferrari speciaal aanbevolen tijdens de Ferrari Challenge.
 
SAMENSTELLING
Shell Helix Ultra Racing 10W-60 bestaat uit volledigsynthetische basisoliën en een pakket zeer geavanceerdeadditieven.

Technische PDF

10W-60

Veiligheidsbladen

10W-60