TKD beurs 2018 Almere stand 167

BEZOEK ONS OP DE TKD IN ALMERE STAND 167

De Technische Kontakt Dagen Grondverzetbeurs 2018 wordt gehouden op 31 mei, 1 en 2 juni 2018, op de Nobelhorst in Almere. Als bezoeker wordt u een uniek speelveld geboden waarop fabrikanten, importeurs en dienstverleners van alle bekende merken in de Aannemerij- en grondverzet sector hun machines demonstreren. Vaak kunt u ook zelf, onder begeleiding, de machine uitproberen.  Met een buitenterrein van 10 ha en een demobaan (voor vrachtauto’s en dumpers) voor actieve demonstraties van materieel maken de TKD tot een unieke buitenbeurs.

VEILIGER, SCHONER EN ZUINIG

Veiliger, schoner en zuinig is de slogan van OQ Value waarmee we klaar staan voor de vragen van nu en voor de toekomst. Ons uitgebreide productenpakket wordt continue aangepast aan de veranderde vragen vanuit de markt. Ons productenpakket biedt unieke oplossingen voor onder andere de aannemerij- en grondverzetsector. Shell GTL Fuel, Shell FuelSave Diesel, Shell smeermiddelen met nieuwe Dynamic Protection Plus Technology (vanuit basisolie gemaakt uit aardgas/ GTL) Air1 Adblue en OptiSpray en natuurlijk onze GlycoCare koelvloeistoffen range vormen hier de basis voor.

BEZOEK ONZE STAND OP NR 167

Wij zijn aanwezig op stand nr 167. We zijn te herkennen aan de mooi Ferrari op de stand. Komt langs en neem een leuke foto. Voor bezoekers aan onze stand hebben we ook een mooie zonnebril. U kunt de beurs gratis bezoeken door u vooraf even te registeren via deze link.

TKD beurs 2018 OQ Value stand 167