OptiSpray door Yara

Voorkom verstopping van het SCR-systeem van uw voertuig en gebruik OptiSpray

Net als transportvoertuigen zijn de meeste landbouw- en bouwmachines tegenwoordig uitgerust met Selectieve Katalytische Reductie (SCR) om volledig te voldoen aan de emissievoorschriften. De SCR-katalysator heeft AdBlue® of andere ureumoplossingen nodig om te kunnen functioneren.

OptiSpray™ is ontwikkeld en gepatenteerd door Yara - 's werelds grootste AdBlue® producent - specifiek voor landbouwtoepassingen en andere gevallen waarin motoren met tussenpozen werken. OptiSpray™ voorkomt de vorming van afzettingen in het SCR-systeem. Het is gebaseerd op een ureumoplossing van 32,5% en voldoet aan de zuiverheidsspecificaties van de ISO 22241-norm voor AdBlue®

Verlaag de stilstand van uw voertuig en de onderhoudskosten voor voertuigen die met een lage motorbelasting en / of in koude omstandigheden werken door OptiSpray™ te gebruiken als vervanging van AdBlue®-producten.

Bewezen prestaties
OptiSpray™ is getest onder verschillende omstandigheden en bij lage uitlaattemperaturen. Het product vertoonde bij alle tests een vermindering in de vorming van afzettingen, en alle veldresultaten lieten een probleemloze werking zien. De voertuigen die eerder werden getest gebruiken gewone AdBlue®  en ondervonden vaker storingen.

Wilt u ook de onderhoudskosten verlagen en de uitvaltijd van uw voertuigen minimaliseren? Of wilt uw meer weten over Yara's  OptiSpray™?

Neem dan nu contact op met één van onze Accountmanagers.