‘CO2-neutrale’ smeermiddelen van Shell

Maak nu kennis met het nieuwe aanbod 'CO2-neutrale' smeermiddelen van Shell

Onze klanten vragen steeds vaker naar oplossingen voor een duurzame bedrijfsvoering. Daarom zijn wij trots om het volgende nieuws met u te kunnen delen.

Om aan de groeiende duurzaamheidsbehoeften van haar klanten te kunnen voldoen, biedt Shell voortaan een reeks 'CO2-neutrale' smeermiddelen. Als officieel distributeur van 's werelds grootste leverancier van smeermiddelen willen we namelijk continu inspelen op marktontwikkelingen.

De 'Carbon Neutral' campagne van Shell is het grootste en belangrijkste CO2-neutrale programma in de smeermiddelenindustrie. Bekende merken die deel uitmaken van dit programma zijn onder andere Shell Helix (voor personenauto's), Shell Rimula (voor zware dieselmotoren), Shell Naturelle (onze biologisch afbreekbare smeermiddelen), Shell Gadus (vetten) en Shell Omala (smeermiddelen voor de windenergiesector). 

Graag denken wij met u mee hoe het nieuwe aanbod van waarde is voor uw bedrijf. Wilt u samen met ons aan een duurzamere toekomst werken? Of wilt u meer weten of het aanbod 'CO2-neutrale' smeermiddelen?

Neem dan contact op met één van onze Accountmanagers.