Shell Renewable Diesel

Shell Renewable Diesel

OQ Value is dé officiële distributeur van Shell Commercial Fuels met landelijke dekking en regionale aanwezigheid en betrokkenheid. Met veel trots en enthousiasme stellen wij dan ook graag Shell Renewable Diesel aan je voor. Als de brandstofspecialist voor al je transportbehoeften, zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen die niet alleen jouw bedrijf ten goede komen, maar ook tegelijkertijd de planeet beschermen.

Shell Renewable Diesel: Jouw Weg naar Duurzaamheid
Ontdek Shell Renewable Diesel, de ‘drop-in’ brandstof die direct kan worden gebruikt in jouw huidige dieselmotoren¹ en waarmee je tot wel 90% minder CO?-uitstoot kunt bereiken² in vergelijking met conventionele dieselbrandstof. Deze duurzame oplossing maakt deel uit van ons aanbod van brandstoffen die bijdragen aan minder CO?-uitstoot. Voor klanten die vandaag al streven naar CO?-reductie zonder aanpassingen aan hun voertuigen die zijn goedgekeurd voor het gebruik van EN15940-brandstoffen, is Renewable HVO Diesel de praktische keuze.

Gemak, Efficiency en Duurzaamheid met Shell Renewable Diesel
Bij OQ Value begrijpen we dat duurzaamheid cruciaal is, en tegelijkertijd realiseren we ons dat het vergroenen van jouw wagenpark zowel tijdrovend als kostbaar kan zijn. Daarom is Shell Renewable Diesel in het leven geroepen. HVO Renewable Diesel is een ‘drop-in’ brandstof die direct kan worden gebruikt in uw bestaande dieselvoertuigen. Hiermee kan je tot wel 90% CO?-reductie bereiken in vergelijking met traditionele dieselbrandstof. Met HVO Renewable Diesel hoef je geen dure investeringen te doen en verminder je direct jouw CO?-uitstoot.

De voordelen van Shell Renewable Diesel Voor Wegtransport³

  • Schonere verbranding
  • Vermindering van motorgeluid
  • Koude start
  • Verminderen van de uitstoot
  • Drop-in’ brandstof

 

Schonere verbranding
Shell Renewable Diesel onderscheidt zich meteen door zijn vermogen om een schonere verbranding te bieden in vergelijking met conventionele dieselbrandstoffen. Wat betekent dit voor jouw bedrijf? Stel je voor dat jouw wagenparken voortaan de lucht minder vervuilt. Minder stikstofoxiden en deeltjesuitstoot betekenen niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op jouw bedrijfsimago. Klanten en stakeholders zullen jouw toewijding aan duurzaamheid waarderen, wat ook kan leiden tot een grotere klantenloyaliteit en een grotere kans om nieuwe zakelijke kansen te benutten.

Motorgeluid verminderen
Shell Renewable Diesel kan leiden tot een vermindering van het motorgeluid tot circa 3 dB(A) in vergelijking met conventionele dieselbrandstof. Dit is het
gevolg van het hoge cetaangetal van Shell Renewable Diesel, wat zorgt voor een snellere en gelijkmatigere verbranding. Wij veronderstellen dat minder
motorgeluid kan bijdragen aan een beter welzijn van de bestuurder en daarbij het gebruik van voertuigen in geluidsreductiezones mogelijk maakt.

Koude start
Het hoge cetaangetal van Shell HVO Renewable Diesel zorgt ervoor dat jouw voertuigen zelfs op de koudste ochtenden zonder problemen kunnen starten. Dit betekent minder verspilde tijd en moeite voor uw chauffeurs en efficiëntere leveringen. Een soepele start van de dag betekent een soepele start van uw bedrijfsactiviteiten.

Vermindering van de uitstoot
Het hoge cetaangetal van Shell Renewable Diesel heeft dan ook meerdere voordelen. Het vermindert niet alleen de uitstoot van schadelijke stoffen en motorgeluid, maar het verbetert ook de prestaties van voertuigen. Minder onderhoudskosten en een betere brandstofefficiëntie kunnen jouw resultaten beïnvloeden. Helemaal wanneer je de juiste smeermiddelen gebruikt.

‘Drop-in’ brandstof
Een ander essentieel voordeel is dat Shell Renewable Diesel direct kan worden gebruikt als vervanging voor conventionele dieselbrandstof, zonder aanpassingen aan motoren die zijn goedgekeurd voor EN15940-brandstoffen. Dit betekent geen extra kosten of moeite bij de overgang naar een schonere en efficiëntere brandstof. Je kunt meteen beginnen met het plukken van de voordelen.

 

Shell Renewable Diesel bestellen
Wij zijn ervan overtuigd dat de voordelen van Shell Renewable Diesel ook jouw bedrijf op meerdere manieren kunnen verbeteren, van milieu verantwoordelijkheid tot operationele efficiëntie. Het is niet alleen een brandstof; het is tevens ook een strategische keuze voor succes en duurzaamheid. Maak vandaag nog de overstap en positioneer uw bedrijf als een leider in groene mobiliteit. Voor meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bouwen we aan een verantwoorde en efficiënte toekomst.

FAQ – Veelgestelde vragen over Shell Renewable Diesel
Op de volgende pagina hebben we een aantal van de veelgestelde vragen over Shell Renewable Diesel voor u op een rijtje gezet en deze beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u bijvoorbeeld meer weten over de technische en/of duurzame kenmerken van Shell Renewable Diesel? Neem dan nu vrijblijvend contact op met één van onze Accountmanagers.