Shell Barneveld tankstation

Vacature Shopmedewerker tankstation Shell Barneveld

Kom jij ons team versterken?

Voor ons tankstation Shell Barneveld zijn wij op zoek naar een enthousiaste weekend-/vakantiehulp.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste weekend-/vakantiehulp (m/v) die voor ongeveer 13 uur per week kan werken. Op dit gezellige station maak jij van bezoek een verrassend fijne stop. Ben jij graag service verlenend bezig en lijkt het jou ook heerlijk dat geen dag hetzelfde is? Dan zit je bij ons goed!

Functie eisen

 • Je bent een teamplayer
 • Je bent servicegericht en werkt nauwkeurig
 • Je bent vriendelijk
 • Je bent flexibel ingesteld, we zijn 7 dagen per week geopend, dus ook beschikbaar om in het weekend te werken
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse, Engelse als Duitse taal
 • Herintreders zijn van harte welkom

Wat we bieden

 • Een marktconform salaris
 • Een afwisselende baan en flexibele baan in een leuk team
 • Een gezonde en sterke organisatie die toekomstgericht bezig is

Klantgerichtheid en een sfeer van saamhorigheidsgevoel en onderlinge betrokkenheid zijn kenmerkend voor ons team. Als dit ook bij jou past en je voldoet aan het functieprofiel dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan jouw C.V. met motivatiebrief uiterlijk 15 juli 2022 naar OQ Value B.V. t.a.v. Sharlene Jansen Holleboom. Bij voorkeur per e-mail naar personeel@oqvalue.nl. Voor aanvullende informatie is Sharlene bereikbaar op 088-45 46 434

Shell Barneveld tankstation

Zandbelt Verreikerverhuur compenseert CO2 middels Nature-based solutions

Zandbelt Verreikerverhuur ontvangt CO2 compensatie certificaat

Sinds januari 2021 gebruikt Zandbelt voor het machinepark Shell GTL Fuel in combinatie met het Nature-based solutions-programma van Shell. Dit zijn gecertificeerd CO2-recuctieprojecten gericht op het beschermen en herstellen van natuurgebieden (zoals bosbeschermings- en herbebossingsprojecten). En hiermee opereert het machinepark van Zandbelt Verreikerverhuur tegenwoordig CO2-neutraal.
 
Onlangs nam John Zandbelt, van Zandbelt Verreikerverhuur, het CO2 compensatie certificaat in ontvangst. Deze werd aan hem uitgereikt door OQ Value's Harry Lozeman voor de CO2 compensatie van het machinepark voor het jaar 2021.

OQ Value op de Vlagtwedder Landbouwbeurs 2022

Bezoek OQ Value tijdens de Vlagtwedder Landbouwbeurs 2022

De Vlagtwedder Landbouwbeurs vindt dit jaar plaats op 17, 18 en 19 juni. De Vlagtwedder Landbouwbeurs is de grootste buitenbeurs van het noorden waar bedrijven op het gebied van land- en tuinbouw, veehouderij, grondverzet, landbouwmechanisatie, loonwerk en overige dienstverlening zich presenteren.

OQ Value is de gespecialiseerde toeleverancier voor de agrarische sector. Als officieel Shell distributeur leveren wij brandstoffen, smeermiddelen, koelvloeistoffen, AdBlue - OptiSpray en aanverwante producten voor de agrarische sector.

U vindt ons tijdens de Vlagtwedder Landbouwbeurs op stand 176. Wij nodige u van harte uit op onze stand.

Kijk hier voor meer informatie over de Vlagtwedder Landbouwbeurs.

Data & openingstijden:
vrijdag 17 juni van 13.00 uur tot 22.00 uur
zaterdag 18 juni van 10.00 uur tot 20.00 uur
zondag 19 juni van 10.00 uur tot 18.00 uur

Wij zien u graag op de Vlagtwedder Landbouwbeurs!

 

Vacature Bijbaan Vakkenvuller tankstation Shell ‘s-Heerenberg

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor een paar uur per week?

Dan is dit iets voor jou!
Voor ons Shell tankstation ’s Heerenberg zijn wij op zoek naar een enthousiaste vakkenvuller (m/v) die op de dinsdag en/of de vrijdag middag/avond kan werken. Op dit gezellige station maak jij van elk bezoek een verrassend fijne stop. Ben jij graag service verlenend bezig en lijkt het jou ook heerlijk dat geen dag hetzelfde is? Dan zit je bij ons goed!

Functie eisen

 • Je bent een teamplayer
 • Je bent servicegericht en werkt nauwkeurig
 • Je bent vriendelijk
 • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent flexibel ingesteld

Wat we bieden

 • Een marktconform salaris
 • Een afwisselende baan en flexibele baan in een leuk team
 • Een gezonde en sterke organisatie die toekomstgericht bezig is

Klantgerichtheid en onderlinge betrokkenheid zijn kenmerkend voor ons team. Als dit ook bij jou past en je voldoet aan het functieprofiel dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan jouw C.V. met motivatiebrief voor 30 juni naar OQ Value B.V. t.a.v. personeelszaken. Als je nog vragen hebt dan kun je met ons bellen of mailen.
T: 088 - 45 46 434
E:  personeel@oqvalue.nl

RWG ontvangt CO2 compensatie certificaat

RWG ontvangt CO2 compensatie certificaat

Op donderdag 12 mei nam Ronald Lugthart, CEO van RWG, het CO2 compensatie certificaat in ontvangst ten behoeve van de investering in de compensatie van de huidige, beperkte CO2 uitstoot.

Eind 2021 kondigde RWG (Rotterdam World Gateway) aan te investeren in een volledig CO2-neutrale operatie op de terminal in Rotterdam. Om de uitstoot naar nul te kunnen verlagen zijn een aantal aanpassingen vereist. Gedurende het traject naar emissievrij is het technisch niet mogelijk direct alle uitstoot te voorkomen. Daarom is RWG een samenwerking aangegaan met Shell distributeur OQ Value om de nu nog resterende CO2 uitstoot te compenseren middels Nature Based Solutions programma. Dit zijn projecten gericht op het beschermen en herstellen van natuurgebieden, waarmee CO2 door de natuur wordt geabsorbeerd.

Het certificaat werd overhandigd door Bram Dorresteijn, Accountmanager bij OQ Value en Ralph van den Ouden, Key Account Manager Commercial Fuels Benelux bij Shell Nederland in aanwezigheid van Jeroen van Esch, Chief Operating Officer bij RWG en Marcel van Duffelen, Manager QHSSE bij RWG.

 

 

RWG receives CO2 compensation certificate

On Thursday 12 May Ronald Lugthart, CEO at RWG, received the CO2 compensation certificate for the first year of investing in the offset of the limited remaining CO2 emissions.

In 2021, RWG announced its plans to invest in a completely CO2-neutral operation at the terminal in Rotterdam. A number of modifications are required to reduce emissions to zero. On the road to becoming CO2 neutral, it is technically not possible to prevent all emissions immediately. Which is why RWG entered into a partnership with Shell distributor OQ Value to offset the remaining CO2 emissions via the Nature Based Solutions program. These are projects aimed at protecting and restoring natural areas, thus allowing CO2 to be absorbed by nature.

The certificate was handed over by Bram Dorresteijn, Account Manager at OQValue and Ralph van den Ouden, Key Account Manager Commercial Fuels Benelux at Shell Nederland in the presence of Jeroen van Esch, Chief Operating Officer at RWG and Marcel van Duffelen, Manager QHSSE at RWG.

Vacature Commerciële Binnendienst Sas van Gent

kom jij ons salesteam versterken?

Interesse? Mail naar personeel@oqvalue.nl 

Ter versterking van ons salesteam zijn we op zoek naar een gedreven medewerker commerciële binnendienst met als standplaats Sas van Gent.

Wat doe jij?
De afdeling commerciële binnendienst is “het smeermiddel” van onze organisatie. Jij en jouw collega’s zorgen ervoor dat alle klant gerelateerde processen soepel en efficiënt verlopen.

Als commercieel binnendienst medewerker sta je dagelijks in contact met onze klanten en begeleid je het gehele proces rondom offertes, orders en ben je zelfstandig in staat om nieuwe klanten te acquireren. Je leent jouw deskundigheid op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen om zowel de klant als je collega’s te voorzien van gedegen advies. 

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, heb je regelmatig contact met je collega’s van de buitendienst. Jouw klantgerichte houding zorgt niet alleen voor een optimale klantbeleving, maar ook voor het succes van OQ Value!  

Onze ideale kandidaat is enthousiast en gedreven. Je komt het best tot je recht als je van aanpakken weet en het aandurft de telefoon op te pakken. Je rapporteert in deze functie aan de sales teamleider.

Wie ben jij?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en het visitekaartje van onze organisatie. Daarom vinden wij het van belang dat jij jezelf herkent in onderstaande punten.

 • Klantgericht en resultaatgerichte mentaliteit;
 • Energiek en wilt graag leren;
 • Je hebt een proactieve houding met een hoge mate van nauwkeurigheid;
 • Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je kan prima overweg met cijfers en schrikt niet van Excel;
 • Je interesseert je in de marktontwikkelingen en voor de wensen en behoeften van de klant.

Jouw profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een commerciële en/of technische richting;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van een certificaat Tribologie, of bereid deze te halen;
 • MS Office en CRM-pakketten kennen voor jou geen geheimen;
 • Je bent in staat om op alle niveaus, extern en intern, relaties op te bouwen en te onderhouden;
 • Je bent woonachtig in (of dichtbij) Zeeuws-Vlaanderen.

Mocht je twijfelen of je in het profiel past, maar jezelf wél in deze functie zien, raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn, dan willen we ook graag met je in contact komen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende fulltime functie in een groeiende organisatie;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een gedegen inwerktraject met daarna ‘learning on the job’;
 • Regelmatig product- & salestrainingen;
 • Doorgroeimogelijkheden in de toekomst.

Herken jij jezelf in deze beschrijving en heb jij interesse in de veranderende wereld van energie en smeermiddelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerd in deze baan?
Stuur dan uiterlijk vrijdag 30 juni 2022 je reactie naar OQ Value B.V.
Bij voorkeur via mail personeel@oqvalue.nl t.a.v. Sophie Schadd, voor informatie is Sophie ook bereikbaar op 06-23619094

OQ Value in actie voor Oekraïne

OQ Value komt in actie voor Oekraïne

Op donderdag 24 februari 2022 viel Rusland Oekraïne binnen. Met verbazing en afschuw volgen we dagelijks de ontwikkelingen in Oekraïne. De inval van het Russische leger laat ongekende sporen achter in Oekraïne en miljoenen mensen zijn op de vlucht geslagen. Sommigen van hen zijn al in, of komen naar, Nederland.

Onze collega Giedre, werkzaam bij Shell Poort van Raalte, heeft familie en vrienden wonen in Oekraïne. Om deze reden is zij met een groep vrienden en kennissen een inzamelactie begonnen. Inmiddels zijn ze zelfs al meerdere keren naar de grens van Oekraïne gereden om de ingezamelde spullen te brengen en vluchtelingen mee terug te nemen naar Nederland.

Op deze pagina hebben we de belangrijkste informatie rond OQ Value komt in actie voor Oekraïne samengebracht. Lees meer over hoe onze collega Giedre zich sterk maakt en inzet voor de mensen in Oekraïne en hoe wij als bedrijf en met alle collega's en een aantal zakelijke relaties haar hierbij helpen en ondersteunen.

Wat houdt de actie in?

In eerste instantie is Giedre is via Facebook/Marktplaats een inzamelactie begonnen voor spullen die de inwoners en vluchtelingen op dit moment hard nodig hebben. Er is continue contact met familieleden en vrijwilligers in Oekraïne, waardoor ze een duidelijk beeld hebben van de goederen die ze daar nodig hebben. Hierbij moet je denken aan goederen zoals; warme dekens, medicijnen, luiers, babyvoeding, verbandmiddelen, etenswaren, zaklampen, powerbanks, rubber laarzen, toiletpapier etc.

Zodra er weer voldoende  hulpgoederen zijn ingezameld, worden deze met een busje naar de Pools-Oekraïense gebracht. Op de terugreis worden er iedere keer ook vluchtelingen meegenomen uit Oekraïne, die eenmaal aangekomen in Nederland, worden ondergebracht bij vrienden en kennissen.

Via onze Facebookpagina zal er telkens een update verschijnen van de laatste ontwikkelingen en nieuwe initiatieven rondom OQ Value in actie voor Oekraïne.

  

 

Bedankt! Namens Giedre en iedereen bij OQ Value

Via deze weg willen wij graag iedereen bedanken die op welke wijze dan ook meehelpt aan deze actie! En in het bijzonder willen we graag even stilstaan bij de hulp en steun van de volgende personen en bedrijven;

En last but not least gaat onze waardering en bewondering uit naar Giedre, Vladimir en alle vrienden en kennissen die zich dag-in-dag-uit inzetten voor deze actie! En natuurlijk wensen wij ze heel veel succes toe!

Vacature Allround Logistiek Medewerker (Lichtenvoorde)

Kom jij ons logistiek team versterken?

Ter versterking van ons logistiek team zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround logistiek medewerker voor onze vestiging in Lichtenvoorde. 

Jouw profiel:

 • LBO/MBO niveau
 • In het bezit van een heftruck certificaat
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Kennis van smeermiddelen is een pré
 • In het bezit van rijbewijs C en Code 95
 • Woonachting in Lichtenvoorde en omstreken (de Achterhoek) 

OQ Value biedt:

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Werken in een hecht team
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Vakgerichte opleidingsmogelijkheden

Wie zijn wij?

OQ Value B.V. is landelijk distributeur van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten. Vanuit een vijftal regiovestigingen leveren wij Shell brandstoffen en smeermiddelen van o.a. Shell, Total en Petronas aan de volgende sectoren: transport, aannemerij, landbouw, industrie en garagebedrijven. Onze vestigingen in Sas van Gent en Lichtenvoorde beschikken over een eigen smeermiddelenmagazijn vanwaar onze goederen worden gedistribueerd naar onze klanten.

OQ Value groeit en is volop in beweging, daarom zijn we op zoek naar een allround logistiekmedewerker voor ons team in Lichtenvoorde.

 

Wat ga je doen?

Als Allround Logistiekmedewerker ben je betrokken in het logistieke proces van het afvullen en verzenden van smeermiddelen en aanverwante producten. Het is een veelzijdige baan waarbij nauwkeurig werken belangrijk is. Naast de magazijnacticiteiten zijn er ook afwisselende werkzaamheden met een bakwagen met pompinstallatie voor de levering van verpakte goederen en het afleveren van vloeistoffen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn;

 • Lossen en controleren van inkomende goederen
 • Afvullen en ompakken van smeermiddelen
 • Productie van koelmiddelen
 • Orderpicken van de goederen
 • Verzend gereed maken van goederen
 • Zorgen voor orde en netheid in het magazijn en de productieruimte
 • Afleveren van smeermiddelen en aanverwante producten bij klanten op locatie

Wie ben jij?

Heb je een ondernemende houding en ben je in het bezit van een heftruck certificaat en rijbewijs C? Wil jij een diverse baan in de logistiek en ben je fulltime beschikbaar? Dan ben jij de Logistiekmedewerker die we zoeken!

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan voor 30 april 2022  je reactie naar OQ Value B.V. t.a.v. Sharlene Jansen Holleboom. Bij voorkeur via de E-mail personeel@oqvalue.nl. Voor aanvullende informatie kun je ook telefonisch contact opnemen,  telefoonnummer 088-45 46 433.

Besluit Accijnsverlaging

Het kabinet heeft besloten om de accijns voor ongelode lichte olie, gasolie en vloeibaar gemaakt petroleumgas te verlagen in de periode van 1 april t/m 31 december 2022.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf 1 april gelden we de volgende accijnswijzigingen:

 • Voor benzine (ongelode lichte olie) is dat een verlaging van € 0,173 per liter.
 • Voor diesel (gasolie, inclusief GTL en HVO) is dat een verlaging van € 0,111 per liter.

Teruggave accijns (alleen voor bedrijven)

Bedrijven kunnen om teruggaaf van accijns vragen voor brandstof die zij op 1 april 2022 om 00.00 uur in voorraad hebben. Het bedrijf moet eigenaar zijn van de brandstof en deze voor commerciële doeleinden voorhanden hebben in een opslagplaats. De accijnsverlaging geldt ook voor accijnsgoederen die dan worden vervoerd naar zo'n opslagplaats.

Hiervoor dient u binnen 5 werkdagen (uiterlijk vrijdag 8 april 2022) een verzoek voor accijnsteruggave in te dienen bij de douane. Een formulier voor teruggave kunt u downloaden op de douane website. Hierbij moet u aantonen dat de accijns betaald is, waarbij enkel een inkoopfactuur niet wordt beschouwd als afdoende bewijs. Dus zullen wij voor relaties die inclusief accijns kopen bij OQ Value, op verzoek een document opmaken dat gebruikt kan worden als een vorm van bewijs. U kunt dit verzoek schriftelijk indienen via accijns@oqvalue.nl onder vermelding van bedrijfsnaam + debiteurennummer.

 Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, dan kunt u hierover met ons contact opnemen via accijns@oqvalue.nl of  088-45 46 401.

Vacature: Tankwagen Chauffeur

Vacature Allround Tankwagenchauffeur (Regio Oost-Nederland)

Kom jij ons logistiek team versterken?

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround chauffeur in de regio Oost-Nederland met standplaats Lichtenvoorde (standplaats Raalte is eventueel ook bespreekbaar). Je zult hoofdzakelijk als tankwagen chauffeur worden ingezet.

Jouw profiel:

 • LBO/MBO niveau
 • Tankwagenchauffeur (junior) met enige jaren ervaring
 • In het bezit van rijbewijs C-E, geldige code 95
 • ADR basis + tank (of bereid dit te behalen)
 • VCA certificaat
 • Idealiter woonachting binnen 25 km rondom Lichtenvoorde / Raalte 

OQ Value biedt:

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Vakgerichte opleidingsmogelijkheden
Vacature: Tankwagen Chauffeur

Wie zijn wij?

OQ Value B.V. is landelijk distributeur van Shell brandstoffen en smeerolie met een 5-tal regiovestigingen verspreidt over Nederland. De transportvloot van OQ Value bestaat uit een 25 tal auto’s, die vanuit deze regiovestigingen Shell producten distribueren door geheel Nederland.

OQ Value levert de Shell brandstoffen en smeermiddelen aan de volgende sectoren: transport, aannemerij, landbouw, industrie en garagebedrijven. OQ Value groeit en is volop in beweging,  daarom zijn we op zoek naar een nieuwe chauffeur voor de regio Oost-Nederland.

Wat doe je!

De functie heeft een breed en afwisselend takenpakket. Dit varieert van het dagelijks laden van brandstof op de Shell depots in Arnhem of Pernis tot het storten van brandstof bij onze klanten in de regio. Ook het aftanken van machines en IBC-tankjes in je werkgebied behoort tot je werkzaamheden. 

Wie ben jij?

Ben jij een goede chauffeur? Liefst met gevoel voor techniek. Je bent collegiaal, enthousiast en iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan voor 30 april 2022  je reactie naar OQ Value B.V. t.a.v. Cor van der Plaat. Bij voorkeur via de E-mail personeel@oqvalue.nl. Cor is voor aanvullende informatie bereikbaar op 06-22998277

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Freelance/ZZP, onbepaalde tijd

United Oil Group, moederbedrijf van OQ Value, neemt Synmar B.V. over

PERSBERICHT

United Oil Group B.V., moederbedrijf van OQ Value, versterkt haar positie in de smeermiddelenmarkt door overname van Synmar B.V..

Lichtenvoorde, 17-3-2022

United Oil Group B.V., het moederbedrijf van OQ Value en Synmar B.V. hebben deze week, woensdag 16 maart 2022, overeenstemming bereikt over de overname van Synmar B.V..

United Oil Group is met OQ Value officieel distributeur van Shell brandstoffen en smeermiddelen. Naast de Shell brandstoffen en smeermiddelen is zij tevens leverancier van diverse toonaangevende smeermiddelenmerken zoals Petronas en Total. Sinds de oprichting in 2008 is OQ Value uitgegroeid tot een landelijk opererende onderneming met meer dan 125 medewerkers en vestigingen in Sas van Gent, Alphen aan den Rijn, Tiel, Lichtenvoorde en Raalte.

Het snelgroeiende Synmar B.V. is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de export van hoogwaardige smeermiddelen en vloeistoffen. De Synmar premium producten worden gedistribueerd in meer dan 25 landen en geproduceerd in Nederland.

Gerard Jansen Holleboom, algemeen directeur United Oil Group over deze overname: “We zijn trots op deze overname, het Synmar portfolio sluit naadloos aan op onze huidige activiteiten en versterkt onze positie in de smeermiddelenmarkt. Een overname die volledig past binnen onze bedrijfsfilosofie en de groeiambities van onze organisatie. Het stelt ons in staat de dienstverlening naar onze klanten naar een breder en hoger niveau te brengen. Wij heten alle medewerkers van Synmar van harte welkom!

Vincent Sanders, commercieel directeur Synmar: “Dankzij de overname kunnen wij versneld ons productengamma uitbreiden en onze partners nog beter bedienen. De kennis en expertise op het gebied van smeermiddelen binnen OQ Value is een geweldige aanvulling voor Synmar”.

Meer informatie?
Neem dan contact op met Vincent Sanders, commercieel directeur Synmar B.V., telefoon: 06-28 46 37 66

Vacature: Tankwagen Chauffeur

Vacature Allround Tankwagenchauffeur (Regio Midden & Oost-Nederland)

Kom jij ons logistiek team versterken?

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround chauffeur in de regio Midden- & Oost Nederland met standplaats Raalte. Je zult hoofdzakelijk als tankwagen chauffeur worden ingezet.

Jouw profiel:

 • LBO/MBO niveau
 • Tankwagenchauffeur (junior) met enige jaren ervaring
 • In het bezit van rijbewijs C-E, geldige code 95
 • ADR basis + tank (of bereid dit te behalen)
 • VCA certificaat
 • Idealiter woonachting binnen 25 km rondom Raalte 

OQ Value biedt:

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Vakgerichte opleidingsmogelijkheden
Vacature: Tankwagen Chauffeur

Wie zijn wij?

OQ Value B.V. is landelijk distributeur van Shell brandstoffen en smeerolie met een 5-tal regiovestigingen verspreidt over Nederland. De transportvloot van OQ Value bestaat uit een 25 tal auto’s, die vanuit deze regiovestigingen Shell producten distribueren door geheel Nederland.

OQ Value levert de Shell brandstoffen en smeermiddelen aan de volgende sectoren: transport, aannemerij, landbouw, industrie en garagebedrijven. OQ Value groeit en is volop in beweging,  daarom zijn we op zoek naar een nieuwe chauffeur voor ons team in de regio Midden & Oost-Nederland.

Wat doe je!

De functie heeft een breed en afwisselend takenpakket. Dit varieert van het dagelijks laden van brandstof op de Shell depots in Arnhem of Pernis tot het storten van brandstof bij onze klanten in de regio. Ook het aftanken van machines en IBC-tankjes in je werkgebied behoort tot je werkzaamheden. 

Wie ben jij?

Ben jij een goede chauffeur? Liefst met gevoel voor techniek. Je bent collegiaal, enthousiast en iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan voor 30 april 2022  je reactie naar OQ Value B.V. t.a.v. Cor van der Plaat. Bij voorkeur via de E-mail personeel@oqvalue.nl. Cor is voor aanvullende informatie bereikbaar op 06-22998277

Soort dienstverband: Fulltime, onbepaalde tijd

Vacature: Tankwagen Chauffeur

Vacature Allround Tankwagenchauffeur (Regio Zuid-Holland)

Kom jij ons logistiek team versterken?

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround chauffeur in de regio Zuid-Holland met standplaats Alphen aan den Rijn. Je zult hoofdzakelijk als tankwagen chauffeur worden ingezet.

Jouw profiel:

 • LBO/MBO niveau
 • Tankwagenchauffeur (junior) met enige jaren ervaring
 • In het bezit van rijbewijs C-E, geldige code 95
 • ADR basis + tank (of bereid dit te behalen)
 • VCA certificaat
 • woonachting in Zuid-Holland

OQ Value biedt:

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Vakgerichte opleidingsmogelijkheden
Vacature: Tankwagen Chauffeur

Wie zijn wij?

OQ Value B.V. is landelijk distributeur van Shell brandstoffen en smeerolie met een 5-tal regiovestigingen verspreidt over Nederland. De transportvloot van OQ Value bestaat uit een 25 tal auto’s, die vanuit deze regiovestigingen Shell producten distribueren door geheel Nederland.

OQ Value levert de Shell brandstoffen en smeermiddelen aan de volgende sectoren: transport, aannemerij, landbouw, industrie en garagebedrijven. OQ Value groeit en is volop in beweging,  daarom zijn we op zoek naar een nieuwe chauffeur voor ons team in de regio Zuid-Holland.

 

Wat doe je!

De functie heeft een breed en afwisselend takenpakket. Dit varieert van het dagelijks laden van brandstof op de Shell depots in Arnhem of Pernis tot het storten van brandstof bij onze klanten in de regio. Ook het aftanken van machines en IBC-tankjes in je werkgebied behoort tot je werkzaamheden. 

Wie ben jij?

Ben jij een goede chauffeur? Liefst met gevoel voor techniek. Je bent collegiaal, enthousiast en iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan voor 30 april 2022  je reactie naar OQ Value B.V. t.a.v. Cor van der Plaat. Bij voorkeur via de E-mail personeel@oqvalue.nl. Cor is voor aanvullende informatie bereikbaar op 06-22998277

Soort dienstverband: Fulltime, onbepaalde tijd

Vacature: Tankwagen Chauffeur

Vacature Allround Tankwagenchauffeur (Regio Tiel)

Kom jij ons logistiek team versterken?

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround chauffeur in de regio Midden- en Oost-Nederland met standplaats Tiel. Je zult hoofdzakelijk als tankwagen chauffeur worden ingezet.

Jouw profiel:

 • LBO/MBO niveau
 • Tankwagenchauffeur (junior) met enige jaren ervaring
 • In het bezit van rijbewijs C-E, geldige code 95
 • ADR basis + tank (of bereid dit te behalen)
 • VCA certificaat
 • woonachting in de regio Tiel (Midden- of Oost-Nederland)

OQ Value biedt:

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Vakgerichte opleidingsmogelijkheden
Vacature: Tankwagen Chauffeur

Wie zijn wij?

OQ Value B.V. is landelijk distributeur van Shell brandstoffen en smeerolie met een 5-tal regiovestigingen verspreidt over Nederland. De transportvloot van OQ Value bestaat uit een 25 tal auto’s, die vanuit deze regiovestigingen Shell producten distribueren door geheel Nederland.

OQ Value levert de Shell brandstoffen en smeermiddelen aan de volgende sectoren: transport, aannemerij, landbouw, industrie en garagebedrijven. OQ Value groeit en is volop in beweging,  daarom zijn we op zoek naar een nieuwe chauffeur voor ons team in de regio Tiel (Midden- en Oost-Nederland).

Wat doe je!

De functie heeft een breed en afwisselend takenpakket. Dit varieert van het dagelijks laden van brandstof op de Shell depots in Arnhem of Pernis tot het storten van brandstof bij onze klanten in de regio. Ook het aftanken van machines en IBC-tankjes in je werkgebied behoort tot je werkzaamheden. 

Wie ben jij?

Ben jij een goede chauffeur? Liefst met gevoel voor techniek. Je bent collegiaal, enthousiast en iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan voor 30 april 2022  je reactie naar OQ Value B.V. t.a.v. Cor van der Plaat. Bij voorkeur via de E-mail personeel@oqvalue.nl. Cor is voor aanvullende informatie bereikbaar op 06-22998277

Soort dienstverband: Fulltime, onbepaalde tijd

Vacature Commerciële Binnendienst Lichtenvoorde

Ben jij die commerciële duizendpoot die vanuit de binnendienst onmisbaar gaat zijn voor OQ Value?

Hoe jouw professioneel profiel eruit ziet als OQ Value medewerker
“Ik ben het smeermiddel van OQ Value”. Het hart van een hecht team specialisten die het bedrijf beter laten lopen. Of toch niet.. Nee hier doen we niet aan haantjesgedrag. We zijn een hecht familiebedrijf waarin elke schakel van de lijn belangrijk en onmisbaar is voor de organisatie.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

 • Samenwerken met je collega’s op de binnen- en buitendienst;
 • Offertes opstellen;
 • Prijzen vaststellen;
 • Aan de slag met het acquireren van nieuwe klanten;
 • De afdeling commerciële binnendienst naar een hoger niveau tillen;
 • Kennispartner zijn voor je klanten, prospects en collega’s.

 

Een dag in het leven van een medewerker commerciele binnendienst
De afdeling commerciële binnendienst op onze vestiging in Lichtenvoorde, ook wel liefkozend commerciële bidi genoemd is dringend op zoek naar jou! Jij als nieuwe frisse wind binnen deze afdeling kan als geen ander inschatten waar jouw toegevoegde waarde ligt.

Jij gaat er samen met jouw collega’s voor zorgen dat alle klant gerelateerde processen soepel en efficiënt verlopen. Maar hoe ziet je dag er dan ongeveer uit? Nou zo…

08:00 uur: Goedemorgen allemaal, je begint de dag met een kop koffie en begint met het openen van de mail. Een groot deel van de klantenkring weet ons via de e-mail te vinden. In de mail kan je vragen verwachten als: Goedemiddag .. ik heb een auto met kenteken TR-69-VK. Kunt u mij vertellen welk type olie ik hier het beste voor kan gebruiken? Je gaat in overleg met je collega’s, het hoofd magazijn, of je gaat zelf op onderzoek uit.

09:10 uur:  De telefoon gaat. Een klant wil graag 3 drums 10W-40 bestellen en 2 vaten 80W-90. Je noteert de order, noteert de contactgegevens en gaat in het systeem op zoek naar de klant. Heeft hij deze producten al eerder gehad? Je checkt de prijs of indien het een nieuw product is stel je samen met de accountmanager een nieuwe prijs vast.

10:00 uur:  Koffiepauze. Tijd om samen met je collega’s bij te praten in de kantine. Hoe was je weekend? En heb je nog leuke plannen.

10:15 uur: De vragen en bestellingen via de mail en telefoon gaan de hele dag door. Tussendoor heb je tijd om in samenwerking met de manager marketing te schakelen over acties en campagnes om nieuwe klanten te acquireren.

11:00 uur: Je collega accountmanager belt/mailt je met de vraag of je een offerte wilt opstellen voor een potentiële nieuwe klant. Je krijgt de gegevens en de producten die de klant graag zou willen ontvangen. Je gaat aan de slag en in afstemming met de accountmanager stel je ook de prijzen vast voor de aanbieding.

12:30 uur: Lunch tijd. Is het al donderdag? Yes gehaktballen dag. Onder het genot van een warme bal bespreek je samen met je collega’s die grote klant die je zojuist hebt binnen gehaald.

13:00 uur: Je bent lekker in de weer en je collega van het magazijn komt je de orders brengen die vandaag meegaan met de transporteur en morgen worden geleverd bij de klant. Je opent de orders, checkt de data en de geleverde producten en wijzigt deze waar nodig. Dan sluit je de order en print je de afleverbonnen zodat deze meekunnen met de transporteur.

15:00 uur: Koffiepauze – welverdiend en gezellig met je collega’s even een momentje pauze in de kantine.

15:15 uur:  Je gaat weer verder met de taken die nog liggen en alle orders die binnen komen.

16:00 uur: Je collega uit Sas van Gent belt. Er is een klant die graag een Petronas product wil. Kan je helpen?

17:00 uur: Pfoe dat was me het dagje wel. Nu lekker naar huis, morgen weer een dag.

Aangenaam, en wie ben jij? Jij.....

 • hebt hbo werk- en denkniveau bij voorkeur in een commerciële en/of technische richting;
 • hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • bent in het bezit van een certificaat Tribologie, of bereid deze te halen;
 • kan lezen en schrijven met MS Office (en CRM) pakketten;
 • bent in staat om op alle niveaus, extern en intern, relaties op te bouwen en te onderhouden;
 • bent woonachtig in (Midden-) Oost-Nederland.

En als je twijfelt of je in het profiel past maar jezelf wel in deze functie ziet, raakvlakken hebt en zeer gemotiveerd bent, ook dan willen we graag met je in contact komen.

Aangenaam, wij zijn....
OQ Value B.V. een landelijk distributeur van brandstoffen, smeermiddelen, en aanverwante producten met een 5-tal regiovestigingen verspreid over Nederland. Wij leveren onze producten en diensten aan zakelijke klanten in de sectoren: landbouw, aannemerij, industrie, transport en garagebedrijven.

Een jonge en dynamische organisatie. Een familiebedrijf waar jij en jouw ontwikkelingsmogelijkheden als werknemer centraal staan.

Maar nog belangrijker:
Wat kunnen wij jou naast een geweldig team met leuke collega’s nog meer bieden?

 • Een uitdagende en afwisselend functie waarin je ruimte krijgt en volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een gedegen inwerktraject met daarna ‘learning on de job’
 • Regelmatig product- en sales trainingen;
 • Hardwerken afwisselen met gezelligheid.

Waar wacht je nog op?
Stuur uiterlijk vrijdag 4 maart je C.V. en motivatiebrief naar OQ Value B.V. Bij voorkeur via e-mail t.a.v. John Bruggink; john@oqvalue.nl, voor meer informatie is John ook bereikbaar op 06-22 97 11 32.

 

Vacature Shopmedewerker tankstation Shell ‘s-Heerenberg

Kom jij ons team versterken?

Voor ons tankstation Shell 's-Heerenberg zijn wij op zoek naar een enthousiaste shopmedewerker.

Als shopmedewerker voel je aan wat onze gasten willen en doet meer dan ze verwachten. Hiervoor bedien je onze gast nauwkeurig en met een glimlach aan de kassa of bereid je heerlijke broodjes. Je staat altijd klaar voor onze gast en zorgt bij eventuele problemen voor een passende oplossing. Je zorgt dat het station schoon en opgeruimd is. Je voert procedures en richtlijnen zo uit dat het station een veilige en prettige plaats is zowel voor je collega's als onze gasten.

Je bent voor ongeveer 14 tot 20 uur per week flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag.

Werktijden:

 • Vroege shift: 06:00 uur tot 13:00 uur
 • Dag shift: 07:00 uur tot 15:00 uur
 • Late shift: 13:30 uur tot 21:00 uur

Functie eisen

 • Je bent een teamplayer
 • Je bent servicegericht en werkt nauwkeurig
 • Je bent vriendelijk
 • Je bent flexibel ingesteld, we zijn 7 dagen per week geopend, dus ook beschikbaar om in het weekend te werken
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse, Engelse als Duitse taal
 • Herintreders zijn van harte welkom

Wat we bieden

 • Een marktconform salaris
 • Een afwisselende baan en flexibele baan in een leuk team
 • Een gezonde en sterke organisatie die toekomstgericht bezig is

Klantgerichtheid en onderlinge betrokkenheid zijn kenmerkend voor ons team. Als dit ook bij jou past en je voldoet aan het functieprofiel dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan jouw C.V. met motivatiebrief uiterlijk 30 april 2022 naar OQ Value B.V. t.a.v. Sharlene Jansen Holleboom. Bij voorkeur per e-mail naar personeel@oqvalue.nl. Voor aanvullende informatie kan je terecht bij de afdeling Personeel & Organisatie 088-45 46 434 

Vacature Lunchroommedewerker Tankstation

Kom jij ons team versterken?

Voor ons Tankstation Shell 'Poort van Raalte' zijn wij op zoek naar een lunchroommedewerker.

Voor minimaal 20 uur per week zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor de lunchroom van onze toplocatie Shell Tankstation 'Poort van Raalte'.

Samen met je collega's help jij de gasten vanaf het moment dat ze de lunchroom instappen tot en met het moment dat ze de lunchroom verlaten. Zo neem je bestellingen aan, communiceer je dit aan je collega's, breng je de bestellingen naar de gasten en reken je tenslotte af. Naast het werk als host en bediende ben je ook bezig met het maken van lunchmaaltijden of gewoon lekkere broodjes. Het bedrijf is kwaliteitsgericht en de producten zijn van hoge kwaliteit. Jij weet dus als geen ander hoe je kwaliteit levert aan de gasten. Dit alles doe je in een gezellig en gemotiveerd team.

 

Functie eisen

 • Affiniteit met horeca
 • Leeftijd vanaf 21 jaar
 • Je bent minimaal 20 uur per week flexibel inzetbaar (werktijden tussen 06:00 - 17:00 uur)
 • Bij voorkeur enige kennis van hygiëne eisen
 • Je bent gastvrij, stressbestendig, klantvriendelijk, representatief, enthousiast en helpt onze gasten graag de lekkerste keuze te maken
 • Je bent een teamplayer en bereid om, in afwisseling met je collega's ook in het weekend te werken
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • Herintreders zijn uiteraard van harte welkom

Wat wij bieden

 • Een marktconform salaris
 • Een afwisselende en flexibele baan in een leuk team
 • Een gezonde en sterke organisatie die toekomstgericht bezig is
 • Nette bedrijfskleding

Klantgerichtheid en een sfeer van saamhorigheidsgevoel en onderlinge betrokkenheid zijn kenmerkend voor ons team en onze organisatie. Als dit ook bij jou past en je voldoet aan het functieprofiel dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan jouw C.V. met motivatiebrief uiterlijk 30 april 2022 naar OQ Value B.V. t.a.v. Sharlene Jansen Holleboom. Bij voorkeur per e-mail naar personeel@oqvalue.nl. Voor aanvullende informatie is Sharlene bereikbaar op 088-45 46 434

of naar OQ Value,  Nieuwe Deventerweg 17, 8101 PM Raalte

Vacature Shopmedewerker tankstation Shell Terneuzen

Kom jij ons team versterken?

Voor ons tankstation Shell Terneuzen zijn wij op zoek naar een enthousiaste shopmedewerker.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste shopmedewerker (m/v) die voor ongeveer 16 - 24 uur per week kan werken. Op dit gezellige station maak jij van bezoek een verrassend fijne stop. Ben jij graag service verlenend bezig en lijkt het jou ook heerlijk dat geen dag hetzelfde is? Dan zit je bij ons goed!

Functie eisen

 • Je bent een teamplayer
 • Je bent servicegericht en werkt nauwkeurig
 • Je bent vriendelijk
 • Je bent flexibel ingesteld, we zijn 7 dagen per week geopend, dus ook beschikbaar om in het weekend te werken
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse als Engelse taal
 • Herintreders zijn van harte welkom

Wat we bieden

 • Een marktconform salaris
 • Een afwisselende baan en flexibele baan in een leuk team
 • Een gezonde en sterke organisatie die toekomstgericht bezig is

Klantgerichtheid en onderlinge betrokkenheid zijn kenmerkend voor ons team. Als dit ook bij jou past en je voldoet aan het functieprofiel dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan jouw C.V. met motivatiebrief uiterlijk 31 januari 2022 naar OQ Value B.V. t.a.v. Sharlene Jansen Holleboom. Bij voorkeur per e-mail naar personeel@oqvalue.nl. Voor aanvullende informatie is Sharlene bereikbaar op 088-45 46 434

OQ Value Bestel App – GRATIS DOPPER bij eerste bestelling

De OQ Value bestel app!

OQ Value heeft een handige bestel app voor brandstoffen ontwikkeld. Hiermee kunt u snel en eenvoudig uw brandstofbestellingen bij ons plaatsen. De bestel app onthoudt het adres, de tankgrootte en details van uw laatste bestelling. Hierdoor is een herhaalbestelling snel gedaan. U kunt ook collega's zelf toegang geven om uit uw naam bestellingen te plaatsen. U ontvangt daarvan ook altijd zelf een e-mail bevestiging van de bestelling.

De voordelen voor u op een rijtje;

 • 24/7 uw brandstof bestelling plaatsen
 • Eenvoudig bestelproces
 • Snel en gemakkelijk herhaalbestellingen plaatsen
 • Werkt op ieder besturingssysteem (iOS en Android)
 • Bestellingen plaatsen middels GPS-locatie
 • Bij opstarten van de app is deze altijd up-to-date

Bestel uw brandstof via de OQ Value Bestel App en ontvang GRATIS DOPPER
De eerste 100 klanten die de brandstof bestelling plaatsen met behulp van de OQ Value Bestel App, ontvangen gratis een originele OQ Value Dopper.  

Wat moet u hiervoor doen?

 • Installeer de Bestel App op uw smartphone of tablet
 • Plaats uw brandstofbestelling via de OQ Value Bestel App
 • De eerste 100 klanten die een brandstof bestelling plaatsen, ontvangen gratis een Dopper (zie afbeelding)
 • Klanten die reeds gebruik maken van de OQ Value Bestel App krijgen automatisch ook de gratis Dopper
 • Gratis Dopper wordt in het nieuwe jaar, januari 2022, door uw Accountmanager persoonlijk afgegeven 

Hoe werkt de OQ Value app?

 • Vraag een account aan voor de OQ Value app (via uw accountmanager of één van onze medewerkers)
 • U ontvangt een e-mail met daarin de uitleg over installeren app
 • Installeer de OQ Value app op uw telefoon

Nu kunt u voortaan uw brandstof bestellingen plaatsen via de OQ Value app!

Hulp nodig bij het installeren van de app?
Neem dan gerust contact op met onze binnendienst medewerkers of uw accountmanager.
Of download hier de uitgebreide gebruikshandleiding van de OQ Value app!

 

Vacature Commerciële Binnendienst Raalte

Kom jij ons Salesteam versterken?

Interesse? Mail naar personeel@oqvalue.nl 

Ter versterking van ons salesteam zijn we op zoek naar een gedreven medewerker commerciële binnendienst met als standplaats Raalte.

Wat doe jij?
De afdeling commerciële binnendienst is “het smeermiddel” van onze organisatie. Jij en jouw collega’s zorgen ervoor dat alle klant gerelateerde processen soepel en efficiënt verlopen.

Als commercieel binnendienst medewerker sta je dagelijks in contact met onze klanten en begeleid je het gehele proces rondom offertes, orders en ben je zelfstandig in staat om nieuwe klanten te acquireren. Je leent jouw deskundigheid op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen om zowel de klant als je collega’s te voorzien van gedegen advies. 

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, heb je regelmatig contact met je collega’s van de buitendienst. Jouw klantgerichte houding zorgt niet alleen voor een optimale klantbeleving, maar ook voor het succes van OQ Value!  

Onze ideale kandidaat is enthousiast en gedreven. Je komt het best tot je recht als je van aanpakken weet en het aandurft de telefoon op te pakken. Je rapporteert in deze functie aan de sales teamleider.

Wie ben jij?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en het visitekaartje van onze organisatie. Daarom vinden wij het van belang dat jij jezelf herkent in onderstaande punten.

 • Klantgericht en resultaatgerichte mentaliteit;
 • Energiek en wilt graag leren;
 • Je hebt een proactieve houding met een hoge mate van nauwkeurigheid;
 • Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je kan prima overweg met cijfers en schrikt niet van Excel;
 • Je interesseert je in de marktontwikkelingen en voor de wensen en behoeften van de klant.

Jouw profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een commerciële en/of technische richting;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van een certificaat Tribologie, of bereid deze te halen;
 • MS Office en CRM-pakketten kennen voor jou geen geheimen;
 • Je bent in staat om op alle niveaus, extern en intern, relaties op te bouwen en te onderhouden;
 • Je bent woonachtig in (Midden)-Oost-Nederland.

Mocht je twijfelen of je in het profiel past, maar jezelf wél in deze functie zien, raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn, dan willen we ook graag met je in contact komen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende fulltime functie in een groeiende organisatie;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een gedegen inwerktraject met daarna ‘learning on the job’;
 • Regelmatig product- & salestrainingen;
 • Doorgroeimogelijkheden in de toekomst.

Herken jij jezelf in deze beschrijving en heb jij interesse in de veranderende wereld van energie en smeermiddelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerd in deze baan?
Stuur dan uiterlijk vrijdag 7 januari 2022 je reactie naar OQ Value B.V.
Bij voorkeur via mail personeel@oqvalue.nl t.a.v. Sophie Schadd, voor informatie is Sophie ook bereikbaar op 06-23619094

Vacature Shopmedewerker Tankstation Shell Poort van Raalte

Kom jij ons team versterken?

Voor ons tankstation Shell Poort van Raalte zijn wij op zoek naar een shopmedewerker.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste shopmedewerker die 24 uur per week kan werken. Op dit gezellige station maak jij van bezoek een verrassend fijne stop. Ben jij graag service verlenend bezig en lijkt het jou ook heerlijk dat geen dag hetzelfde is? Dan zit je bij ons goed!

Functie eisen

 • Je bent een teamplayer
 • Je bent servicegericht en werkt nauwkeurig
 • Je bent vriendelijk
 • Je bent flexibel ingesteld, we zijn 7 dagen per week geopend, dus ook beschikbaar om in het weekend te werken

Wat we bieden

 • Een marktconform salaris
 • Een afwisselende baan en flexibele baan in een leuk team
 • Een gezonde en sterke organisatie die toekomstgericht bezig is

Klantgerichtheid en onderlinge betrokkenheid zijn kenmerkend voor ons team. Als dit ook bij jou past en je voldoet aan het functieprofiel dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan jouw C.V. met motivatiebrief uiterlijk 31 december 2021 naar OQ Value B.V. t.a.v. Sharlene Jansen Holleboom. Bij voorkeur per e-mail naar personeel@oqvalue.nl. Voor aanvullende informatie is Sharlene bereikbaar op 088-45 46 434

of naar OQ Value,  Nieuwe Deventer 17A, 8101 PM te Raalte

Vacature Accountmanager Midden & Oost Nederland

Kom jij ons Salesteam versterken?

Interesse? Mail naar personeel@oqvalue.nl 

Ter versterking van ons salesteam zijn we op zoek naar een gedreven accountmanager voor de regio Midden- & Oost-Nederland met als standplaats Tiel of Lichtenvoorde.

Wat doe jij?
Als accountmanager bij OQ Value beschik je over een brede kennis van zowel brandstoffen als smeermiddelen. Het is een zelfstandige functie, waarbij je veel onderweg bent naar bestaande, maar zeker ook naar nieuwe potentiële klanten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele beleid en verkoopproces van de aan jou toegewezen klantengroep in Midden- & Oost-Nederland. En met jouw uitstekende commerciële vaardigheden ben je in staat klanten te winnen én te binden. Je onderhoudt daarbij relaties met alle relevante beslissers van de klant en werkt zo actief aan het verstevigen van de positie van OQ Value als leverancier en kennispartner op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heb je regelmatig contact met je deskundige collega’s van onze binnen- en buitendienst. Je rapporteert aan de sales teamleider.

Wie ben jij?
Jij bent het visitekaartje van onze organisatie. Voor jou is het realiseren van haalbare salestargets de normaalste zaak van de wereld en je ziet het als een uitdaging om nieuwe klanten binnen te halen. Je treedt graag op als adviseur om tot de perfecte match te komen tussen ons assortiment en de behoefte van onze klant. Kortom: Je bent de adviseur, gespreks- en sparringpartner van de klant.

Jouw profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een commerciële of technische richting;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van een certificaat Tribologie, of bereid deze te halen;
 • MS Office en CRM-pakketten kennen voor jou geen geheimen;
 • Je bent in staat om op alle niveaus, extern en intern, relaties op te bouwen en te onderhouden;
 • Je volgt en vertaalt marktontwikkelingen naar de wensen en behoeften van de klant;
 • Je stelt zelfstandig verkoopplannen op en voert deze uit met als doel het volume en de marge te verhogen.

Wat bieden wij jou?

 • Fulltime functie, in een groeiende organisatie;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Een gedegen inwerktraject met daarna 'learning on the job';
 • Regelmatig sales- & producttrainingen;
 • Een mooi klanten- & prospectbestand, die je overneemt van een vetrekkende collega;
 • Doorgroeimogelijkheden in de toekomst.

Geïnteresseerd in deze baan?
Stuur dan uiterlijk vrijdag 17 december 2021 je reactie naar OQ Value B.V.
Bij voorkeur via mail personeel@oqvalue.nl t.a.v. Sophie Schadd, voor informatie is Sophie ook bereikbaar op 06-23619094

Vacature Administratief Medewerker Sas van Gent

Kom jij ons financieel team versterken?

Interesse? Mail naar personeel@oqvalue.nl 

Ter versterking van ons financieel team zijn we op zoek naar een gedreven administratief medewerker met als standplaats Sas van Gent.

Wat doe jij?
Op de nieuwbouwlocatie in Sas van Gent werk je in een team van 7 administratieve en financiële medewerkers. Je hebt een breed takenpakket, dat onder andere bestaat uit de verkoop- en inkoopfacturatie, het bijhouden van het bank- en kasboek, het onderhouden van stambestanden en het uitgeven van tankpassen. Je neemt regelmatig werkzaamheden van collega’s over en hebt daarom structureel overleg met het team. Je leidinggevende, de teamleider financiën, ondersteunt je in jouw werkzaamheden.

Wie ben jij?
Je hebt een proactieve werkhouding en denkt klantgericht. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de administratie up to date blijft en de klanten tijdig hun factuur ontvangen. Je kan ook zelfstandig werken, bent nauwkeuring en wilt graag processen optimaliseren.

Jouw  profiel:

 • Afgeronde MBO opleiding of aantoonbaar gelijkwaardig niveau
 • Enkele jaren relevante werkervaring
 • Je kan prima overweg met cijfers, Excel en boekhoudkundige systemen

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende fulltime functie, in een groeiende organisatie
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer
 • Een omgeving met groei- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Structuur met duidelijke beleidsuitgangspunten
 • Ruimte voor inbreng en initiatief
 • Relevante opleidingsmogelijkheden

 Geïnteresseerd in deze baan?
Laat het ons voor 17 december weten door een mail te sturen aan personeel@oqvalue.nl.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tom Dieleman, bereikbaar op 06-10194414.

Vacature Administratief Medewerker Alphen aan den Rijn

Kom jij ons financieel team versterken?

Interesse? Mail naar personeel@oqvalue.nl 

Ter versterking van ons financieel team zijn we op zoek naar een gedreven administratief medewerker met als standplaats Alphen aan den Rijn.

Wat doe jij?
Je werkt in een team van administratieve en financiële medewerkers. Op de locatie in Alphen aan den Rijn ben jij de administratieve duizendpoot. Je bent het aanspreekpunt voor de regionale klanten en je collega’s. Je afwisselende werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van de (tankauto)facturatie en inkopen, het aanmaken van nieuwe klanten en artikelen en het ondersteunen van de binnendienst. Je neemt regelmatig werkzaamheden van collega’s over en hebt daarom structureel overleg met het team. Je leidinggevende, de teamleider financiën, ondersteunt je in jouw werkzaamheden.

Wie ben jij?
Je hebt een proactieve werkhouding en denkt klantgericht. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de administratie up to date blijft en de klanten tijdig hun factuur ontvangen. Je kan ook zelfstandig werken, bent nauwkeuring en wilt graag processen optimaliseren.

Jouw  profiel:

 • Afgeronde MBO opleiding of aantoonbaar gelijkwaardig niveau
 • Enkele jaren relevante werkervaring
 • Je kan prima overweg met cijfers, Excel en boekhoudkundige systemen

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende fulltime functie, in een groeiende organisatie
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer
 • Een omgeving met groei- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Structuur met duidelijke beleidsuitgangspunten
 • Ruimte voor inbreng en initiatief
 • Relevante opleidingsmogelijkheden

 Geïnteresseerd in deze baan?
Laat het ons voor 17 december weten door een mail te sturen aan personeel@oqvalue.nl.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tom Dieleman, bereikbaar op 06-10194414.

Vacature Accountmanager (Midden)-West Nederland

Kom jij ons Salesteam versterken?

Interesse? Mail naar personeel@oqvalue.nl 

Ter versterking van ons salesteam zijn we op zoek naar een gedreven accountmanager voor de regio (Midden)-West Nederland met als standplaats Alphen aan den Rijn.

Wat doe jij?
Als accountmanager bij OQ Value beschik je over een brede kennis van zowel brandstoffen als smeermiddelen. Het is een zelfstandige functie, waarbij je veel onderweg bent naar bestaande, maar zeker ook naar nieuwe potentiële klanten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele beleid en verkoopproces van de aan jou toegewezen klantengroep in (Midden)-West Nederland. En met jouw uitstekende commerciële vaardigheden ben je in staat klanten te winnen én te binden. Je onderhoudt daarbij relaties met alle relevante beslissers van de klant en werkt zo actief aan het verstevigen van de positie van OQ Value als leverancier en kennispartner op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heb je regelmatig contact met je deskundige collega’s van onze binnen- en buitendienst. Je rapporteert aan de sales teamleider.

Wie ben jij?
Jij bent het visitekaartje van onze organisatie. Voor jou is het realiseren van haalbare salestargets de normaalste zaak van de wereld en je ziet het als een uitdaging om nieuwe klanten binnen te halen. Je treedt graag op als adviseur om tot de perfecte match te komen tussen ons assortiment en de behoefte van onze klant. Kortom: Je bent de adviseur, gespreks- en sparringpartner van de klant.

Jouw profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een commerciële of technische richting;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van een certificaat Tribologie, of bereid deze te halen;
 • MS Office en CRM-pakketten kennen voor jou geen geheimen;
 • Je bent in staat om op alle niveaus, extern en intern, relaties op te bouwen en te onderhouden;
 • Je volgt en vertaalt marktontwikkelingen naar de wensen en behoeften van de klant;
 • Je stelt zelfstandig verkoopplannen op en voert deze uit met als doel het volume en de marge te verhogen;
 • Je bent woonachtig in (Midden)-West Nederland (binnen 45 minuten vanaf Alphen aan den Rijn). 

Wat bieden wij jou?

 • Fulltime functie, in een groeiende organisatie;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Een gedegen inwerktraject met daarna 'learning on the job';
 • Regelmatig sales- & producttrainingen;
 • Een mooi klanten- & prospectbestand, die je overneemt van een vetrekkende collega;
 • Doorgroeimogelijkheden in de toekomst.

Geïnteresseerd in deze baan?
Stuur dan uiterlijk 30 april 2022 je reactie naar OQ Value B.V.
Bij voorkeur via mail personeel@oqvalue.nl t.a.v. Sophie Schadd, voor informatie is Sophie ook bereikbaar op 06-23619094

Klaar voor de winter? Shell winterdiesel

Winter, De Weg, Scène, Sneeuw, Koud, Natuur, Vorst De winter staat weer voor de deur en dat betekent kortere dagen en lagere temperaturen. Vooral dit laatste kan gedurende de winter voor problemen zorgen. Het vlokken van diesel kan voorkomen worden door tijdig winterdiesel te bestellen. U vraagt zich nu misschien af: "Vanaf wanneer is er weer winterdiesel?" dit duurt niet lang meer.

Shell produceert namelijk vanaf 1 november de winterkwaliteit diesel op de raffinaderij in Pernis. Vanwege voorraden zijn alle leveringen vanaf 15 november gegarandeerd van een vorstbescherming tot -20 graden Celsius.

Lage temperaturen kunnen leiden tot bevriezing van diesel, waardoor filters verstopt kunnen raken (vlokvorming). De temperatuur waarbij dit gebeurt noem je "cold filter plugging point" afgekort tot CFPP. Dit is de laagst toegestane temperatuur waarbij diesel nog door het brandstoffilter gaat. Diesel mag dus niet onder deze temperatuur komen.

Overzicht invoering winterkwaliteit
De onderstaande tabel toont dat de kans op problemen in de winter door de hogere bescherming (5 graden extra t.o.v. de norm) van Shell FuelSave Diesel een heel stuk kleiner is!

 ZomerIntermediateWinter
Periode (d.d.*)1/4 - 14/101/3 - 1/4 ; 15/10 - 14/1115/11 - 28/2
Vriespunt/CFPP+4 °C/ -5°C0 °C /-11 °C-7 °C / -20 °C
Eis N(EN) 590 CFPP0 °C-5 °C-15 °C

* de weergegeven datum houdt rekening met de aanwezige voorraden. In de praktijk zal de vorstbescherming ong. een week eerder al bereikt zijn.

 • Controleer regelmatig op water in uw tanks. Water bevriest immers sneller dan diesel
 • Vervang waterfilters voor de winter
 • Bescherm leidingen en filters met isolatie bij extreme kou
 • Houdt u tanks vol, grote hoeveelheden diesel bevriezen minder snel
 • Zet machines op een beschutte plek
 • Meng geen benzine of petroleum bij. Dit kan leiden tot schades aan brandstofsystemen.

Bestel direct winterdiesel voor uw tank!

   

 

OptiSpray door Yara

Voorkom verstopping van het SCR-systeem van uw voertuig en gebruik OptiSpray

Net als transportvoertuigen zijn de meeste landbouw- en bouwmachines tegenwoordig uitgerust met Selectieve Katalytische Reductie (SCR) om volledig te voldoen aan de emissievoorschriften. De SCR-katalysator heeft AdBlue® of andere ureumoplossingen nodig om te kunnen functioneren.

OptiSpray™ is ontwikkeld en gepatenteerd door Yara - 's werelds grootste AdBlue® producent - specifiek voor landbouwtoepassingen en andere gevallen waarin motoren met tussenpozen werken. OptiSpray™ voorkomt de vorming van afzettingen in het SCR-systeem. Het is gebaseerd op een ureumoplossing van 32,5% en voldoet aan de zuiverheidsspecificaties van de ISO 22241-norm voor AdBlue®

Verlaag de stilstand van uw voertuig en de onderhoudskosten voor voertuigen die met een lage motorbelasting en / of in koude omstandigheden werken door OptiSpray™ te gebruiken als vervanging van AdBlue®-producten.

Bewezen prestaties
OptiSpray™ is getest onder verschillende omstandigheden en bij lage uitlaattemperaturen. Het product vertoonde bij alle tests een vermindering in de vorming van afzettingen, en alle veldresultaten lieten een probleemloze werking zien. De voertuigen die eerder werden getest gebruiken gewone AdBlue®  en ondervonden vaker storingen.

Wilt u ook de onderhoudskosten verlagen en de uitvaltijd van uw voertuigen minimaliseren? Of wilt uw meer weten over Yara's  OptiSpray™?

Neem dan nu contact op met één van onze Accountmanagers.

NIEUW – OQ VALUE BESTEL APP

De OQ Value bestel app

OQ Value heeft een handige bestel app voor brandstoffen ontwikkeld. Hiermee kunt u snel en eenvoudig uw brandstofbestellingen bij ons plaatsen. De bestel app onthoudt het adres, de tankgrootte en details van uw laatste bestelling. Hierdoor is een herhaalbestelling snel gedaan. U kunt ook collega's zelf toegang geven om uit uw naam bestellingen te plaatsen. U ontvangt daarvan ook altijd zelf een e-mail bevestiging van de bestelling.

De voordelen voor u op een rijtje;

 • 24/7 uw brandstof bestelling plaatsen
 • Eenvoudig bestelproces
 • Snel en gemakkelijk herhaalbestellingen plaatsen
 • Werkt op ieder besturingssysteem (iOS en Android)
 • Bestellingen plaatsen middels GPS-locatie
 • Bij opstarten van de app is deze altijd up-to-date

Hoe werkt de OQ Value app?

 • Vraag een account aan voor de OQ Value app (via uw accountmanager of één van onze medewerkers)
 • U ontvangt een e-mail met daarin de uitleg over installeren app
 • Installeer de OQ Value app op uw telefoon

Nu kunt u voortaan uw brandstof bestellingen plaatsen via de OQ Value app!

Hulp nodig bij het installeren van de app?
Neem dan gerust contact op met onze binnendienst medewerkers of uw accountmanager.
Of download hier de uitgebreide gebruikshandleiding van de OQ Value app!

Verhelst Transport zet eerste stap in verduurzaming wagenpark

Verhelst Transport is een gedreven familiebedrijf uit Sluiskil, Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de kleinschalige opzet werken ze met korte lijnen en staan flexibiliteit en klantgerichtheid centraal. Een speerpunt binnen de bedrijfsvoering is het verduurzamen van het wagenpark. Begin dit jaar is Verhelst Transport overgestapt op Shell GTL Fuel voor de zwaardere voertuigen en voor de bestelwagens op TopFuel HVO 100.

"De overstap naar Shell GTL Fuel en TopFuel HVO 100", aldus Jacky en Lydia Verhelst, eigenaren bij Verhelst Transport, "draagt bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen". 

Wilt u meer weten over de overstap op Shell GTL Fuel en/of TopFuel HVO 100? Dan kunt u hier de volledige artikel downloaden. 

Vacature Magazijnmedewerker M/V (Lichtenvoorde)

Interesse? Mail naar personeel@oqvalue.nl 

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker (M/V) voor onze vestiging in Lichtenvoorde (fulltime 40 uur).

HET PROFIEL:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • In het bezit van een heftruck certificaat
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Kennis van smeermiddelen is een pré
 • In het bezit van rijbewijs B is een pré
 • Woonachtig in Lichtenvoorde e.o. (de Achterhoek)

OQ VALUE BIEDT:

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Werken in een hecht team
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Vakgerichte opleidingsmogelijkheden

WIE ZIJN WIJ?

OQ Value B.V. is een distributeur van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten. Vanuit een 5-tal regiovestigingen leveren wij Shell brandstoffen en smeermiddelen van o.a. Shell, Total en Petronas aan de volgende sectoren: transport, aannemerij, landbouw, industrie en garagebedrijven. Onze vestigingen in Sas van Gent en Lichtenvoorde beschikken over een eigen smeermiddelenmagazijn vanwaar onze goederen worden gedistribueerd naar onze klanten.

OQ Value groeit en is volop in beweging,  daarom zijn we op zoek naar een magazijn medewerker voor ons team in Lichtenvoorde.

WAT GA JE DOEN?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces van smeermiddelen en aanverwante producten. Het is een veelzijdige baan waarbij nauwkeurig werken belangrijk is.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn;

 • Lossen en controleren van inkomende goederen
 • Afvullen en ompakken van smeermiddelen
 • Productie van koelmiddelen
 • Op de juiste locatie opslaan van de goederen
 • Orderpicken van de goederen
 • Zorgen voor de juiste levering van de uitgaande goederen
 • Zorgen voor orde en netheid in magazijn en productieruimte

 

WIE BEN JIJ?
Heb je een ondernemende houding en ben je in het bezit van een heftruck certificaat? Wil jij een diverse baan in de logistiek en ben je fulltime beschikbaar? Dan ben jij de magazijnmedewerker die we zoeken!

GEÏNTERESSEERD IN DEZE FUNCTIE?
Stuur dan voor 31 augustus je reactie naar OQ Value bv t.a.v. Sybilla van Bindsbergen. Bij voorkeur via de E-mail personeel@oqvalue.nl.Voor aanvullende informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Sybilla, telefoonnummer 088-4546431