Vacature voorman of -vrouw Productielogistiek

Ben jij onze nieuwe voorman of -vrouw productielogistiek?

Ter uitbreiding van ons productie logistiek team in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman of vrouw die weet wat aanpakken en hard werken is maar ook van grappen en grollen houdt.

Ter versterking van ons logistiek team naar een meewerkend voorman productielogistiek voor onze vestiging in Lichtenvoorde.

Wat ga je doen?

In samenwerking met de verkoop zorgt de afdeling productie logistiek voor een productieplanning die voldoet aan de behoefte en verwachting van de klant. Samen beheren jullie de voorraad van de emballage en de bulkartikelen.

Je werkt dagelijks mee in de logistieke operatie en bij afwezigheid van de teamleider productie logistiek ben jij verantwoordelijk voor de operationele aansturing. Als meewerkend voorman, draag je onder leiding van de teamleider bij aan, een gestructureerde en efficiënte planning en de dagelijkse aan- en bijsturing van het logistieke en productieproces.

Je draagt bij aan het vastleggen en beheren van relevante gegevens en informatie. Ondersteund teamleider waar nodig bij het aanmaken, controleren en registeren van de vereiste en bijbehorende transportdocumenten.

Als meewerkend voorman draag je bij aan het goed en doelmatig functioneren van de systemen en informatie. Je hebt de ruimte om voorstellen te doen ter verbetering van de werkprocessen binnen het eigen team.

Je bent onderdeel van de VGM organisatie en zorgt er samen met de teamleider voor dat het beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu leeft binnen het team. Je hebt affiniteit met en kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van opslag, transport, productie en gevaarlijke stoffen. Of bent bereid deze kennis op te doen.

Wie ben jij?

Je bent flexibel en dienstverlenend ingesteld. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en diensten en handelt daarnaar. Daarnaast werk je goed samen in teamverband en hou je van een grapje en een grolletje op zijn tijd. Veilig en verantwoord werken is voor jou vanzelfsprekend en je bent hierin een voorbeeld. Je committeert je aan de bedrijfsontwikkeling en stimuleert, motiveert en enthousiasmeert hierin.

Wie zijn wij?

OQ Value is een hecht familiebedrijf actief in de (duurzame) brandstoffen- en smeermiddelenbranche. Vanuit een 6-tal regiovestigingen en met meer dan 25 eigen tankwagens, voorzien wij dagelijks bedrijven in heel Nederland van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante technische vloeistoffen. Onze vestigingen in Sas van Gent en Lichtenvoorde beschikken over een eigen smeermiddelenmagazijn vanwaar onze goederen worden gedistribueerd naar onze klanten.

OQ Value groeit en is volop in beweging, daarom zijn we op zoek naar een fulltime meewerkend voorman voor onze productie locatie in Lichtenvoorde.

Daarnaast is OQ Value volop bezig met de transitie naar duurzame brandstoffen en het verduurzamen van de eigen organisatie. Samen met ruim 125 ervaren en gedreven medewerkers, wordt er iedere dag hard gewerkt om onze klanten op de beste manier te bedienen.

Je komt te werken in een informele, niet hiërarchische werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Hier wordt hard gewerkt maar ook hard gelachen.

Wat neem je mee?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring in de productie-omgeving
 • In het bezit van VCA, heftruck- en reachtruckcertificaat
 • Stressbestendig, probleemoplossend en zelfkritisch
 •  

Wat krijg je van ons?

 • Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer
 • Een omgeving met groei- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Ruimte voor inbreng en initiatief
 • Relevante opleidingsmogelijkheden
 • Een leuk en gezellig team met vrijmibo’s
 • Jaarlijks bedrijfsfeest, zomer barbecue en kerstborrel

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan voor uiterlijk 30 juni 2024 je CV met motivatiebrief naar OQ Value B.V. t.a.v. Sharlene Jansen Holleboom. Voor aanvullende informatie kan je ook telefonisch contact opnemen met Ewald Klein Nienhuis T: 088 45 46 460