Vacature Shopmedewerker tankstation Shell Barneveld

Kom ons team versterken!

Heb jij affiniteit met verkoop? Ben je gastvrij, stressbestendig, klantvriendelijk en representatief? En wil je graag werken in een gezonde en sterke organisatie die toekomstgericht bezig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent voor ongeveer 20 uur per week flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag.
*We werken in twee shifts: de ochtend shift en de middag shift.

Wat ga jij doen?

Als shopmedewerker voel je aan wat onze gasten willen en doet meer dan ze verwachten. Jij bent het visitekaartje voor onze klanten. Je voert de werkzaamheden bij de kassa uit, adviseert onze klanten en helpt ze met een glimlach verder op weg. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen om het tankstation er netjes en verzorgd uit te laten zien.

Kortom, een veelzijdige functie met veel afwisseling en leuke collega's.

Wie zijn wij?

OQ Value B.V. is landelijk distributeur van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten. Wij leveren brandstoffen, smeermiddelen, koelvloeistoffen, AdBlue en aanverwante producten voor de zakelijke markt. Daarnaast heeft OQ Value 17 tankstations in eigen beheer waarvan dit tankstation er een is.

OQ Value groeit en is volop in beweging, daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega's!

Profiel:

- Je bent een echte teamplayer

- Je bent servicegericht, vriendelijk en een nauwkeurige werken

- Flexibel inzetbaar door de weeks en in het weekend: we zijn 7 dagen per week geopend

- Communicatief vaardig in de Nederlandse taal

- Herintreders zijn van harte welkom

Wat bieden wij jou?
Goede arbeidsvoorwaarden met een passend salaris en veel ruimte voor groei, initiatieven en ideeën. Dat binnen een uitdagende baan met een prettige werksfeer, leuke collega's en een team gericht op samenwerking binnen een gezonde en sterke organisatie die toekomstgericht bezig is.

Wie weet wordt jij wel onderdeel van onze toekomst!

Geïnteresseerd in deze functie?
Stuur dan jouw C.V. met motivatiebrief uiterlijk 30 juni naar OQ Value B.V. t.a.v. Sharlene Jansen Holleboom. Bij voorkeur per e-mail naar personeel@oqvalue.nl. Voor aanvullende informatie is Sharlene bereikbaar op 088-45 46 434

Shell Barneveld tankstation