United Oil Group, moederbedrijf van OQ Value, neemt Synmar B.V. over

PERSBERICHT

United Oil Group B.V., moederbedrijf van OQ Value, versterkt haar positie in de smeermiddelenmarkt door overname van Synmar B.V..

Lichtenvoorde, 17-3-2022

United Oil Group B.V., het moederbedrijf van OQ Value en Synmar B.V. hebben deze week, woensdag 16 maart 2022, overeenstemming bereikt over de overname van Synmar B.V..

United Oil Group is met OQ Value officieel distributeur van Shell brandstoffen en smeermiddelen. Naast de Shell brandstoffen en smeermiddelen is zij tevens leverancier van diverse toonaangevende smeermiddelenmerken zoals Petronas en Total. Sinds de oprichting in 2008 is OQ Value uitgegroeid tot een landelijk opererende onderneming met meer dan 125 medewerkers en vestigingen in Sas van Gent, Alphen aan den Rijn, Tiel, Lichtenvoorde en Raalte.

Het snelgroeiende Synmar B.V. is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de export van hoogwaardige smeermiddelen en vloeistoffen. De Synmar premium producten worden gedistribueerd in meer dan 25 landen en geproduceerd in Nederland.

Gerard Jansen Holleboom, algemeen directeur United Oil Group over deze overname: “We zijn trots op deze overname, het Synmar portfolio sluit naadloos aan op onze huidige activiteiten en versterkt onze positie in de smeermiddelenmarkt. Een overname die volledig past binnen onze bedrijfsfilosofie en de groeiambities van onze organisatie. Het stelt ons in staat de dienstverlening naar onze klanten naar een breder en hoger niveau te brengen. Wij heten alle medewerkers van Synmar van harte welkom!

Vincent Sanders, commercieel directeur Synmar: “Dankzij de overname kunnen wij versneld ons productengamma uitbreiden en onze partners nog beter bedienen. De kennis en expertise op het gebied van smeermiddelen binnen OQ Value is een geweldige aanvulling voor Synmar”.

Meer informatie?
Neem dan contact op met Vincent Sanders, commercieel directeur Synmar B.V., telefoon: 06-28 46 37 66