Vacature Tankstation manager Shell Barneveld

Kom jij ons versterken als manager?

Heb jij affiniteit met verkoop? Ben je gastvrij, stressbestendig, klantvriendelijk en ook nog eens representatief? Wil je graag werken in een gezonde en sterke organisatie die toekomstgericht bezig is? En ben je op zoek naar een volgende stap in jouw loopbaan?

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een klein maar gezellig team op een tankstation bij jou in de buurt. Je geniet ervan om een goede werksfeer te creëren en jouw team te motiveren om alle gasten blij te maken met een warme kop koffie of een lekkere snack.

Bij ons tankstation Barneveld komen veel vaste gasten maar behandelen we iedereen die binnenkomt als een belangrijke gast.

 • Je hebt een leidinggevende rol, creëert een goede werksfeer en coacht, traint en motiveert jouw team om samen een gastvrij en succesvol team te zijn.
 • Je hebt de dagelijkse operationele leiding en bent onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen van bestellingen en voor een goede personeelsbezetting.
 • Je kent het Shell-assortiment en kunt aanbevelingen doen aan de gasten.
 • Je vertaalt feedback van gasten naar nieuwe (commerciële) kansen.
 • Jij en jouw team werken volgens voorgeschreven (veiligheids-)procedures en richtlijnen. Zo zorg je voor een veilige en schone werkomgeving.
 • Je draait ook zelf mee in de diensten en kan waar nodig kassadiensten draaien.

Ben jij op zoek naar een leuke baan als manager of vervolgstap in je carrière, dan zijn wij een hele goede keuze. Ben jij daarbij ook nog op zoek naar een baan voor gemiddeld 24 – 32 uur per week? Dan zijn wij jouw keuze!

Shell Barneveld tankstation

Wie zijn wij?

Ons Shell tankstation te Barneveld is onderdeel van OQ Value B.V. . Een landelijke distributeur van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten. Wij leveren brandstoffen, smeermiddelen, koelvloeistoffen, AdBlue en aanverwante producten voor de zakelijke markt. Daarnaast heeft OQ Value 17 tankstations in eigen beheer waarvan dit tankstation er een is.

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je ziet kansen en bent gemotiveerd om de doelstellingen van jouw station te halen;
 • Je bent een rolmodel voor jouw team in de omgang met onze gasten. Gastvrijheid zit in je bloed;
 • Je vindt het leuk om anderen te coachen en te motiveren om het beste in ze naar boven te halen;
 • Je bent stressbestendig, ook als het druk is;
 • Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken, waar regelmatig nieuwe initiatieven en producten gelanceerd worden;
 • Je bent georganiseerd met oog voor detail;
 • Ervaring als leidinggevende in de horeca of winkel? Dat is mooi meegenomen, maar het niet noodzakelijk. Belangrijk is dat je het leuk vindt om een team aan te sturen en met gastvrijheid bezig te zijn.
 • We vinden het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt. Engels en/of Duits is heel handig, want je hebt ook met internationale gasten te maken.

Wat bieden wij jou?

Goede arbeidsvoorwaarden met een passend salaris en veel ruimte voor groei, initiatieven en ideeën. Een baan waar geen dag hetzelfde binnen een uitdagende baan met een prettige werksfeer, leuke collega’s en een team gericht op samenwerking en gastvrijheid binnen een gezonde en sterke organisatie.

En wie weet wordt jij wel onderdeel van onze toekomst!

Solliciteren?

Stuur jouw CV met motivatiebrief uiterlijk 31 augustus naar OQ Value B.V. t.a.v. Sharlene Jansen Holleboom. Bij voorkeur per e-mail naar personeel@oqvalue.nl . Voor aanvullende informatie is Sharlene bereikbaar op 088- 45 46 434