Shell Helix klaar voor de winter!

Shell Helix, dè motorolie voor deze winter! De winter staat voor de deur. Dat vraagt om extra zorg en aandacht voor uw auto. Nieuwsbrief najaar ’13. Als vervolg op de geslaagde zomerpromotie is daarom speciaal voor u een nieuwe actie opgezet: de Shell Helix Winterpromotie.

Iedere klant ontvangt gratis bij iedere 1-literfles Shell Helix een luxe ijskrabber t.w.v. € 6,99 cadeau!! Koop nu uw 1-liter verpakking bij het Shell Helix garagebedrijf in uw buurt.

De kracht van Shell Helix-motorolie: De boodschap is feitelijk heel simpel: door het gebruik van de juiste olie blijft de motor soepel draaien.

Maar wat maakt Helix-motorolie zo bijzonder?

Helix-motorolie is samengesteld volgens de nieuwste ‘intelligente’ technologieën. Primair ontwikkeld om de motor schoon te houden, wrijving te verminderen en slijtage tegen te gaan. Bovendien voorkomt goede olie vuilophoping en afzettingen door het vuil zwevend te houden. Shell Helix-motorolie bestrijdt zelfs oxidatie, waardoor de olie goed blijft en de vorming van zuren minimaliseert. Alle reden dus om voor Helix te kiezen!

Duur van de promotie: De Shell Helix Winterpromotie loopt van 15 november 2013 tot en met 15 januari 2014.