Shell FuelSave Diesel ontwikkeld om brandstof te besparen

Shell FuelSave Diesel is speciaal ontwikkeld om brandstofverbruik te verminderen doordat het rendement van de motor in stand wordt gehouden, ook op lange termijn.

BESPAART 3% BRANDSTOF*

Vuilafzetting op de injectoren kan leiden tot een toename in brandstofverbruik en hoge onderhoudskosten. Met Shell FuelSave Diesel kunt u een kostenbesparing tot 3% * realiseren, gerekend over de levensduur van het voertuig.

VERMINDERT CO2 UITSTOOT EN ROOK

De geavanceerde Shell FuelSave Diesel formule houdt de injectoren schoner en zorgt daardoor voor een betere verbranding. Dit vermindert de CO2-uitstoot en rookvorming.

MAXIMALISEERT HET MOTOR RENDEMENT

Naarmate de motoren verouderen onstaan er verstoppingen. Corrosie of vuil in de brandstofpomp, de leidingen en de injectoren kan leiden tot storingen waardoor u kostbare tijd verliest en onderhoudskosten oplopen. Shell FuelSave Diesel kan helpen het brandstof systeem schoner te houden waardoor de motor efficiënter brandstof verbrandt. Het bevat tevens een waterproof formule die de motor beschermt tegen roestvorming en kan helpen de onderhoudskosten te beperken.

* Ten opzichte van standaard brandstof zonder FuelSave toevoegingen. Besparing is mede afhankelijk van rijgedrag en kan per voertuig variëren.