Shell Coolant Longlife-Portfolio

Maak kennis met het Shell Coolant Longlife-Portfolio

Koelvloeistoffen beschermen motoren en het koelsysteem tegen oververhitting en schade veroorzaakt door corrosie, kalkaanslag en afzettingen. Deze schade kan in verband worden gebracht met het gebruik van koelvloeistoffen van lage kwaliteit, die problemen met de warmteoverdracht en corrosie kunnen veroorzaken, wat kan leiden tot dure reparaties en defecte onderdelen.

Shell Coolant Longlife Plus, Shell Coolant Longlife en Shell Coolant Extra maken gebruik van de OAT-technologie (Organic Acid Technology) om corrosiebescherming en een verbeterende warmteoverdracht te bieden. Omdat corrosiebescherming alleen wordt geboden op de plaatsen waar dit nodig is, raken de corrosieremmers in Shell-koelvloeistoffen veel minder snel op dan corrosieremmers in conventionele koelvloeistoffen, waardoor er geen extra koelvloeistofadditieven nodig zijn.

Dankzij de langere levensduur en uitstekende bescherming van Shell Coolant Longlife Plus, Shell Coolant Longlife en Shell Coolant Extra blijven de auto's van uw klanten langer op de weg.

De unieke voordelen van Shell Coolants

Shell Coolants zijn kwalitatief hoogwaardige koelvloeistoffen, beschikbaar in concentraat en kant-en-klaar formulaties, die universeel toepasbaar zijn voor veel automerken. De Shell Coolant Extra, Longlife en Longlife Plus producten bieden een wagenparkdekking van ongeveer 75%-80% en zijn tevens te gebruiken voor diverse on- en off highway applicaties. Een unieke propositie voor, met name, het universele garage-segment en B2B sectoren.

De unieke voordelen van Shell Coolants zijn:

  • Universeel toepasbaar voor vele automerken dus minder producten op voorraad
  • Toepasbaar voor automotive, alsmede industriel, on- en off highway applicaties
  • Excellente warmteoverdracht, corrosie- en waterpomp bescherming
  • Biedt langdurige bescherming van het koelsysteem