OQ Value treedt toe tot de Vereniging Smeerolieondernemingen Nederland

Met trots kunnen we u mededelen dat wij onlangs lid zijn geworden van de Vereniging Smeerolieondernemingen Nederland (VSN). Een belangrijke en logische stap voor OQ Value als erkend distributeur van o.a. Shell, Petronas en Fuchs-Cassida voor de Nederlandse markt en als producent van Synmar Lubricants & technical fluids.

Deze stap benadrukt niet alleen onze betrokkenheid bij onderwerpen als kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid, maar illustreert ook de groei en ontwikkeling van OQ Value als toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen en kennispartner voor onze klanten.

De belangrijke rol van de VSN
De Vereniging Smeerolieondernemingen Nederland fungeert als een centraal aanspreekpunt voor de overheid en is een actief belangenbehartiger voor de smeermiddelen branche in Nederland. Enkele van de belangrijkste activiteiten van de VSN betreffen onder meer:

  • wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu;
  • productaansprakelijkheid en risicoaansprakelijkheid voor het vervoer van gevaarlijke stoffen;
  • afvalbeheersbijdrage verpakkingen;
  • HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points);
  • biologisch afbreekbare smeermiddelen;
  • Europese statistieken.

Samenwerking en kennisdeling als kernwaarden
Bij OQ Value beschouwen wij samenwerking en kennisdeling als een cruciale factor voor succes. Het lidmaatschap van de VSN stelt ons in staat om niet alleen kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om inzichten en ideeën op te doen over belangrijke ontwikkelingen in de smeermiddelenmarkt.

Wij geloven namelijk sterk in de kracht van samenwerking als ‘katalysator’ voor het verbeteren van onze producten en diensten.