OQ Value in Actie voor ALS – Hilco’s Deelname Tour du ALS

Sinds 2018 zet onze collega Hilco Loman zich als vrijwilliger in voor Stichting ALS. Als fotograaf is hij regelmatig aanwezig bij verschillende ALS-evenementen, zoals de Tour du ALS in de Franse Alpen, de Amsterdam City Swim of de ALS City Sunrise Walk in Utrecht, om deze vast te leggen op camera. Dit jaar zal Hilco echter niet als fotograaf aanwezig zijn bij de Tour du ALS, maar stapt hij zelf op de fiets om op donderdag 13 juni de Mont Ventoux te beklimmen.

Namens OQ Value zal Hilco dit jaar deelnemen aan de Tour du ALS en hiermee het startsein geven voor OQ Value in actie voor ALS. Wij wensen Hilco heel veel succes en hopen dat hij een aanzienlijke bijdrage kan leveren aan het inzamelen van geld voor Stichting ALS. Onlangs hebben we op onze vestiging in Raalte nog een interview gehouden met Hilco over zijn deelname aan de Tour du ALS. Dit interview is te bekijken in de onderstaande video.

OQ Value in Actie voor ALS

Onder de noemer OQ Value in actie voor ALS zal OQ Value zich in 2024 en 2025 volop inzetten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS. Het doel van Stichting ALS Nederland is het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, genezing en behandeling van ALS. 

Het geld dat we met OQ Value in actie voor ALS ophalen, zal gebruikt worden voor noodzakelijk onderzoek en de ondersteuning van patiënten. We hopen natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar ALS, PSMA en PLS, en we hopen dat deze dodelijke ziektes ooit genezen kunnen worden.

Hilco kunt u steunen op deze pagina.

Samen trappen we ALS de wereld uit!