Ook OQ Value staat stil bij Internationale Vrouwendag

Vandaag is het internationale vrouwendag en een mooi moment om stil te staan bij de vrouwen in ons team.

Op Internationale Vrouwendag 2024 staan we bij OQ Value stil bij het thema “Eén wereld, duizend vrouwen”. Deze dag viert de prachtige verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen over de hele wereld. Bij OQ Value omarmen we deze diversiteit met open armen, waarbij we erkennen dat elke vrouw uniek is, met haar eigen achtergrond en functie in onze organisatie.

In ons OQ Value-team komen vrouwen samen vanuit alle delen van het land, verspreid over 5 vestigingen en meerdere tankstations, met verschillende achtergronden en het uitoefenen van diverse functies. Of het nu gaat om onze dames op de tankstations, in de logistiek, administratie, sales, commerciële binnendienst, bakery, en meer – ze dragen allemaal bij aan het succes van OQ-Value. Maar wat maakt deze diversiteit nu zo bijzonder?

Internationale Vrouwendag 2024

Het is de kracht van verbondenheid; eenheid in verscheidenheid. Met openheid, begrip en respect vormen wij, ondanks onze verschillen, een krachtig geheel. Want hoe mooi is het dat we uniek kunnen zijn, maar tegelijkertijd verbonden zijn door gedeelde waarden en doelen? Het maakt onze samenwerking sterker, creatiever en inclusiever.

Met trots kijken we naar een toekomst waarin diversiteit niet alleen gevierd wordt op Internationale Vrouwendag, maar elke dag wordt omarmd. OQ Value blijft zich inzetten voor een inclusieve omgeving waarin elke vrouw de ruimte krijgt om te bloeien en hun unieke kwaliteiten kan inzetten.

We zijn dankbaar voor de vrouwen in onze organisatie, die een aanzienlijk deel uitmaken van het succes van OQ Value. Daarom nemen we vandaag de tijd om hen te bedanken en te waarderen.