Mammoet Nederland kiest voor OQ Value

Mammoet Nederland B.V. tekent voor meerjarige samenwerking met OQ Value B.V. voor levering van Shell GTL Fuel, Shell smeermiddelen en AdBlue-OptiSpray.

“OQ Value is voor Shell brandstoffen en smeermiddelen de enige distributeur met een landelijke dekking in Nederland. Dat gaf voor ons de doorslag om voor OQ Value te kiezen.”

Landelijke dekking
Mammoet Nederland hijst, transporteert, verplaatst en verscheept grote en zware objecten in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Dankzij het indrukwekkende machinepark - een moderne vloot met onder andere mobiele kranen met een capaciteit van 10 tot 1200 ton – de technische expertise en ruim 200 jaar ervaring levert het bedrijf hoogstandjes die op voorhand onmogelijk leken. Om dat te kunnen blijven doen, werkt Mammoet Nederland uitsluitend met kwaliteitsproducten en betrouwbare partners. Onlangs ging het bedrijf een meerjarige samenwerking aan met OQ Value.

Paul van Vuren, Managing Director Benelux bij Mammoet: “Hoe groot of klein het project ook is, wij staan overal in het land voor onze klanten klaar. OQ Value is voor Shell brandstoffen en smeermiddelen de enige distributeur met een landelijke dekking in Nederland. Dat gaf voor ons de doorslag om voor OQ Value te kiezen.”

Efficiënte en schonere Shell producten
Mammoet kiest daarbij ook bewust voor de efficiënte en schonere Shell GTL Fuel. “Shell staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Shell GTL Fuel is hier een mooi voorbeeld van. Het verbrandt efficiënter dan de standaard dieselbrandstof uit ruwe olie en is zonder aanpassingen voor elke machine of voertuig geschikt. Shell GTL Fuel maakt de motoren direct schoner en stiller en zorgt ook voor een lagere uitstoot van stikstof, fijnstof en roet. Wij zijn er trots op dat wij dit Shell kwaliteitsproduct aan Mammoet Nederland mogen leveren en zo kunnen bijdragen aan een schonere wereld”, zegt OQ Value’s directeur Gerard Jansen Holleboom.

Ook voor AdBlue-OptiSpray
Een groot deel van het Mammoet-materieel is uitgerust met de zogeheten moderne SCR (Selective Catalytic Reduction) katalysatoren. Met AdBlue worden uitlaatgassen zoveel mogelijk ontdaan van schadelijke stoffen als NOx. Om kristallisatie te voorkomen wordt OptiSpray toegepast. Yara International wees OQ Value in Nederland aan als officiële distributeur voor AdBlue-OptiSpray. Dat betekent dat Mammoet Nederland ook voor deze producten bij OQ Value aan het juiste adres is.

Van links naar rechts op de foto van het ondertekenen samenwerking;
Mark Diepeveen (Regional Procurement Manager Europe Mammoet), Paul van Vuren (Managing Director Benelux Mammoet), Gerard Jansen Holleboom (Directeur OQ Value) en Bram Dorresteijn (Portfoliomanager OQ Value)

v.l.n.r. Mark Diepeveen, Paul van Vuren, Gerard Jansen Holleboom en Bram Dorresteijn