Lean and Green certificaat voor FuelSave Diesel

Wij zijn trots dat we u kunnen vertellen dat onze Shell FuelSave Diesel het Lean and Green certificaat heeft gekregen. De voordelen van Shell FuelSave diesel.

Lean and Green stimuleert organisaties om te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparing opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren. Lean and Green Solutions zijn producten of diensten die een bijdrage leveren aan CO2-reductie.

De Lean and Green Solutions maken deel uit van het Lean and Green programma van Connekt, een enthousiaste en groeiende community van bedrijven en overheden in de mobiliteitssector die laten zien dat concurrentiekracht en duurzaamheid hand in hand gaan door 20% CO2 binnen 5 jaar te besparen.

In oktober 2013 heeft Shell het Lean & Green Solution certificaat al mogen ontvangen voor de Shell GTL Fuel. Tijdens de Intertraffic in de RAI te Amsterdam op 26 maart 2014 reikte Connekt het Lean and Green certificaat uit aan Shell voor de Shell FuelSave Diesel. Het Lean and Green certificaat helpt u om een hoger niveau te bereiken op de CO2-prestatieladder en dus uw eigen CO2-footprint te verlagen.

FuelSave Diesel van Shell heeft als enige conventionele diesel het Lean and Green certificaat ontvangen. Lees hier wat FuelSave diesel voor u betekent.