Lean and Green Certificaat nuttig bij aanbestedingen

Aantoonbaar CO2 reduceren is een belangrijk argument in aanbestedingstrajecten. Onderbouw uw reductie eenvoudig met het Lean and Green certificaat op Shell FuelSave Diesel of Shell GTL.

Lean and Green is een onafhankelijke instantie die organisaties stimuleert om te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren. Wanneer u gebruik maakt van een product die een bijdrage levert aan reductie van CO2-uitstoot en aan kostenbesparing, komt uw bedrijf hoger op de CO2 prestatieladder en verlaagt u uw eigen CO2-footprint.

Wanneer uw bedrijf Shell FuelSave Diesel gebruikt, heeft u recht op het Lean and Green certificaat. U kunt het Lean and Green Certificaat downloaden om uw inzet voor de CO2 prestatieladder aan te tonen. De unieke samenstelling van Shell FuelSave Diesel helpt u om tenminste 3% brandstof te besparen wat direct zorgt voor minder CO2– en rookuitstoot. De reinigende toevoegingen in Shell FuelSave Diesel zorgen ervoor dat de brandstof efficiënter wordt verbrand en er brandstof wordt bespaard, waardoor er minder CO2- en rookuitstoot wordt geproduceerd. Hierdoor draagt Shell FuelSave Diesel bij aan een reductie van CO2-uitstoot binnen de dieselsector.

Melanie Zeeuw van der Laan, Shell FuelSave Diesel: ‘Meer brandstofverbruik leidt tot hogere CO2 emissies. Bovendien kan slechte brandstofverbranding ertoe leiden dat de brandstof maar gedeeltelijk wordt verbrand, met als gevolg dat er zwarte rook uit de uitlaat komt. Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om de verbranding efficiënter te laten verlopen. Dit kan helpen om 3% brandstof te besparen, en uiteindelijk zorgen voor minder CO2- en rookuitstoot. Wij zijn erg enthousiast over de erkenning dat onze Shell FuelSave brandstof goed past binnen de doelen van het Lean and Green programma omdat onze klanten daardoor erkenning krijgen voor hun inzet voor het milieu, en Shell natuurlijk ook.’

Wilt u nog een stap verder op de CO2 prestatieladder zetten? We helpen u hier graag aan verder.