Erkenning voor duurzaamheid: OQ Value’s CO2-reductie certificaten

Bij OQ Value zijn we momenteel bezig met het uitdelen van CO2-reductie certificaten aan bedrijven die hun CO2 hebben gereduceerd door middel van duurzame brandstoffen.

Wat is een CO2-reductie certificaat?

Het CO2-reductie certificaat van OQ Value toont aan dat een bedrijf actief werkt aan de vermindering van zijn ecologische voetafdruk door middel van duurzame brandstoffen. Door het gebruik van deze alternatieve brandstoffen zoals HVO100, Topfuel en Renewable Diesel, dragen bedrijven bij aan een significante vermindering van hun CO2-uitstoot. De certificaten maken inzichtelijk om hoeveel Co2 reductie het gaat in combinatie met de afgenomen liters.

Een erkenning voor uw inspanningen

Het CO2-reductie certificaat van 2023 is een blijk van waardering voor bedrijven die hun verantwoordelijkheid nemen en actief bijdragen aan een beter milieu. Met dit certificaat kunnen bedrijven niet alleen hun milieu-impact laten zien, maar ook hun inzet voor een groenere toekomst communiceren aan hun klanten en partners.

Hoe kunt u bijdragen?

Wilt u meer weten over hoe u uw bedrijf kunt verduurzamen en gebruik kunt maken van HVO100, Topfuel en Renewable Diesel? Onze deskundigen staan klaar om u te helpen. Neem contact op met ons team via ? 088 – 45 46 474