Bezoek ons op de TKD in Almere stand 160

De Technische Kontakt Dagen 2016 wordt gehouden op 26, 27 en 28 mei 2016, op de Nobelhorst in Almere. Als bezoeker wordt u een uniek speelveld geboden waarop fabrikanten, importeurs en dienstverleners van alle bekende merken in de Aannemerij- en grondverzet sector hun machines demonstreren. Vaak kunt u ook zelf, onder begeleiding, de machine uitproberen.  Met een buitenterrein van 10 ha en een demobaan (voor vrachtauto’s en dumpers) voor actieve demonstraties van materieel maken de TKD tot een unieke buitenbeurs.

Veiliger, schoner en zuinig

Veiliger, schoner en zuinig is de slogan van OQ Value waarmee we klaar staan voor de vragen van nu en voor de toekomst. Ons uitgebreide productenpakket wordt continue aangepast aan de veranderde vragen vanuit de markt. Ons productenpakket biedt unieke oplossingen voor onder andere de aannemerij- en grondverzetsector. Shell GTL Fuel, Shell FuelSave Diesel, Shell smeermiddelen met nieuwe Dynamic Protection Plus Technology (vanuit basisolie gemaakt uit aardgas/ GTL) Air1 Adblue en OptiSpray en natuurlijk onze GlycoCare koelvloeistoffen range vormen hier de basis voor.

Prefert Supplier TKD exposanten

Dit jaar levert OQ Value aan alle exposanten de brandstof op de stand. Met onze eigen tankauto’s leveren we bij het meerendeel van de exposanten de Shell GTL Fuel. Shell GTL Fuel kan toegepast worden in ieder dieselmotor (zonder enkele aanpassing) waarna er direct minder roet en rook uit de uitlaat komt. Bijkomend voordeel is een lagere NOx en fijnstofuitstoot en kunnen de motoren ook wat stiller zijn (tot max 3dB).

Bezoek onze stand op nr 160

Vanzelfsprekend hebben we ook een eigen stand op de TKD van 100 m2. Om de voordelen van ons productenpakket echt te kunnen laten zien, hebben we de “SafeDigger” machine op onze stand. Deze klant draait op Shell GTL Fuel en zal zelf de voordelen van dit product aan u toelichten. U kunt de beurs gratis bezoeken door u vooraf even te registeren via deze link.

Tot in Almere!