Helix HX5 15W-40

Shell-Helix-HX5-15W40-1L2.jpg

Shell Helix HX5’s premium muligrade formulatie beschermd de motor voor dagelijks gebruik.

Shell Helix HX5 15W-40 kan worden toegepast in diesel- en bezinemotoren met of zonder turbo of katalysator van personenauto’s en lichte bedrijfswagens, die in normale omstandigheden worden gebruikt.specificaties: ACEA A3/B3 en API SN/CF

Shell Helix HX5 15W40 zorgt voor een goede inwendige motorreiniging door speciale reinigende bestanddelen die de inwendige onderdelen en oppervlakken van de motor reinigen en deze continu beschermen tegen schadelijk vuil en afzetting. Shell Helix HX5 15W40 biedt niet alleen superieure bescherming van de motor bij normale rij omstandigheden, maar geeft de motor ook een opkikker.

Shell Helix-motorolie bevat een bijzonder reinigend bestanddeel dat deze schadelijke afzettingen weghoudt door te voorkomen dat vuildeeltjes en verbrandingsresten gaan samenklonteren. Dit voorkomt afzettingen en houdt de motor van de auto in goede staat. De motor wordt niet alleen beschermd, maar ook ververst en verjongd. De olie gaat gewoon door met verjongen tot aan de volgende olieverversing. Het resultaat is een motor die soepel en schoon loopt.

Technische PDF

15W-40

Veiligheidsbladen

15W-40