Cassida Chain Oil LT

Cassida_fam5.jpg
Voedselveilige kettingolie voor lage temperaturen tussen -50C en +140C
Een lage temperatuur kettingsmeermiddel de FUCHS Cassida Chain Oil LT is een volledig synthetische, hoge prestaties, anti-slijtage kettingsmeermiddel speciaal ontwikkeld voor de smering van mechanismen vervoer binnen diepvriezer machines. De kettingolie is speciaal ontwikkeld om superieure smering onder de bedrijfsomstandigheden waarbij de hechting aan bewegende delen is essentieel.
Toepassingen:
De Cassida Chain Oil LT is geschikt voor de smering van aandrijvingen binnen diepvriezers . Deze kettingolie kan ook worden gebruikt als smering van metaal-metaal en metaal-keramische contact in open machines, zoals geleidingen en kettingen. Deze smering kan ook gebruikt worden als smeermiddel van gewone en wentellagers in een lage temperatuur omgeving.
Eigenschappen:
Dit product kan worden gebruikt bij een temperatuur tussen de -50C en +140C. – Uitstekende water scheidingseigenschappen – Goede anti-slijtage eigenschappen resulterend in lagere onderhoudskosten – Hoge viscositeitsindex resulteert in minimale variatie van de viscositeit met de verandering in temperatuur – Zeer effectieve bescherming tegen corrosie van metalen oppervlakken